上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  169.6k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 10:12 發表 查看引用來源
昅女都唔得!依家D女好開放成日走光露點都不當一會事,尤其是在沙灘D波波點點多到你要棟黎睇🤪, 咁你去沙灘嘅話, 一定比老虎插盲双眼🤪🤪🤪
有本錢先可有人睇....無本錢攞出來人地直行直過,無人當你存在

亞嫂就係明白呢個道理,所以趁依身材仲呃得吓人就盡情咁玩,唔係驚再過多幾年打開對lin都無人吼。其實亞嫂依家仲未嬲完果個話佢墮lin嘅南亞佬。

今晚叫外賣發生咗一件係預期內嘅事情, 報告會係今晚較後時間貼文:

呀嫂終於忍不住要睇吓南亞腸

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 19:05 發表 查看引用來源
今晚叫外賣發生咗一件係預期內嘅事情, 報告會係今晚較後時間貼文:
係米阿嫂食南亞腸呀?

(淫妻巧遇本土外賣佬)

話說今晚叫咗外賣, 亞嫂如常出去攞外賣, 點知送外賣嘅係一個50左右本地香港亞叔, 亞嫂一見到佢雖然有D緊張, 但亦鎮定同佢講話唔好意思呀!佢平時都係無著衫出嚟攞外賣架, 並話不嬲都係南亞送上黎架, 點解今次係你送上黎嘅?亞叔淫淫笑話今日佢哋唔知乜嘢日子好多人攞假, 老細臨時叫佢過黎幫手, 所以佢先有幸送外賣上黎遇見你呢位身材咁好嘅靚女. 亞嫂話多謝讚賞.

之後亞叔就問亞嫂係咪 cheap 嫂呀?亞嫂好愕然話你點知架? 佢話日日都有睇 cheap 兄出文, 估唔到亞嫂真人及身材同 cheap 兄貼文所講一樣真係咁正, 亞嫂話亞叔真係口甜舌滑口花花, 並話既然亞叔係忠實讀者, 一定知佢早兩日比條南亞檀佢身材架啦, 你今日幫我驗證吓個 body 係咪咁差!跟住亞嫂行出門口走廊, 好有自信企係度叫亞叔慢慢欣賞及評價.

亞叔老實不客氣, 細心上下打量亞嫂 body一番後, 就同亞嫂講話上次果個南亞佬都唔知係咪眼盲, 亞嫂对波又大又挺, 兩粒紅提引死人, 下面個小山丘個形好靚又漲卜卜, D毛毛又經過修剪好整齊, 仲有羅友個形又靚又圓, D皮膚又白, 跟住話 cheap 兄你好有性福呀, 有個咁好身材嘅老婆.

亞嫂之後話呀叔真係識講嘢又識得欣賞佢個 body ,搞到佢下面都濕濕地及好有快感, 跟住亞嫂指住亞叔下面話 : 你左乜扯哂旗呀!好咸濕呀你, 亞叔話見到個咁好身材又姣嘅靚女點會唔硬呀!亞嫂話: 同你講笑詐, 你唔扯旗我就真係嬲喇!

之後亞嫂同亞叔講頭先D野唔好四圍唱呀, 仲有千祈唔可以係討論區爆佢個地址出黎, 唔係下次唔同佢玩㗎!

亞叔即刻笑笑口話: 靚女你放心, 佢一定保守秘密唔會四圍唱, 亞嫂話: 算你啦!

希望亞叔守承諾無四圍唱及無係任何討論區爆個地址出嚟啦!唔該.😰😰😰

二位阿嫂淨係益D南亞佬, 而家連阿叔都見過阿嫂個 body , 相信呢度咁多佢的粉絲, 大家都想欣賞一下, 有沒有二位阿嫂的 body 相比大家粉絲欣賞下呢?

呢個大叔係討論區內嘅師兄, 佢真係好有眼福見到亞嫂個body.😅😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 21:12 發表 查看引用來源
呢個大叔係討論區內嘅師兄, 佢真係好有眼福見到亞嫂個body.😅😅😅
係囉係囉....又會咁啱,
大叔真係有眼福,
可惜其他粉絲們沒有

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 19:59 發表 查看引用來源
(淫妻巧遇本土外賣佬)

話說今晚叫咗外賣, 亞嫂如常出去攞外賣, 點知送外賣嘅係一個50左右本地香港亞叔, 亞嫂一見到佢雖然有D緊張, 但亦鎮定同佢講話唔好意思呀!佢平時都係無著衫出嚟攞外賣架, 並話不嬲都係南亞送上 ...
其實唔怕隔離左右見到咩,可以咁大膽😅😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆