上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.8k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 09:45 發表 查看引用來源

一次過睇晒更好味
多謝各ching 支持🙏

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:53 發表 查看引用來源

多謝各ching 支持🙏
精彩內容,百看不厭

噚晚同弟婦玩咗成晚, 我不嬲都會幫亞嫂乃閪及屎眼, 弟婦亦不例外, 估不到昨晚弟婦居然叫我趴係床趷高個羅友, 然後幫我乃屎眼, 爽到呢!
弟婦話佢從未幫人乃個屎眼, 我係第一個, 並話唔好同細佬及亞嫂講呀!

一齊過睇更加原汁原味⋯⋯
有無同弟婦黎個 morning Q先?!

正呀,等你起身繼續第二,三,四q 的報告

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:18 發表 查看引用來源
(亞嫂比南亞佬話身材唔好)

話說星期六我有嘢做要返公司先, 叫老婆自己上細佬屋企玩住先, 但到下午三點收到弟婦通知話頭先攞外賣發出左D事, 依家亞嫂嬲爆爆坐係度飯都無食, 咁我哂公司野後上細路屋企, 老婆光脱脱開 ...
師兄, 不如放亞嫂和弟婦張body相上來, 比大家評分, 睇下邊個索D

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:14 AM 發表 查看引用來源
噚晚同弟婦玩咗成晚, 我不嬲都會幫亞嫂乃閪及屎眼, 弟婦亦不例外, 估不到昨晚弟婦居然叫趴係床趷高個羅友, 然後幫我乃屎眼, 爽到呢!
弟婦話佢從未幫人乃個屎眼, 我係第一個, 並話唔好同細佬及亞嫂講呀! ...
其實呢味系征服感極强既享受丫!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-6-6 10:19 發表 查看引用來源
一齊過睇更加原汁原味⋯⋯
有無同弟婦黎個 morning Q先?!
玩到天光咁滯, 不過弟婦真係好砌個亞嫂, 起碼皮膚都比較弹性D.😅😅😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
玩到天光咁滯, 不過弟婦真係好砌個亞嫂, 起碼皮膚都比較弹性D.😅😅😅
留返體力,唔好冷落左呀嫂。
今晚都要同呀嫂….

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
所以南亞佬只係太老實, 唔識人情世故

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆