上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
其實呢味系征服感極强既享受丫!🤭🤭🤭
今朝坐係梳化整理報告時, 弟婦就係梳化底前面坐低幫我含撚乃袋底, 講真弟婦真係淫賤過亞嫂好多😍😍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

今晚食完飯後準備回家, 老婆同弟婦話玩交換, 弟婦同我返屋企, 老婆就留係度同細佬一齊, 玩到咁激我同細佬更係逢陪, 依家帶弟婦回家大戰到明日😋😋😋😋😋

剛完成一Q,  一返入屋大家各自解除束縛 ...
爽到升天🥰🥰🥰🥰

亚嫂同弟婦几岁,未生过小孩?

我都有追開你個故仔,呀嫂同弟婦都咁玩得真係羡慕死人,但佢哋三個有冇上188睇?

引用:
原帖由 china2008 於 2021-6-6 11:21 發表 查看引用來源
亚嫂同弟婦几岁,未生过小孩?
小弟漏左資料, 現更新如下:

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 11:27 發表 查看引用來源
小弟漏左資料, 現更新如下:

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右. ...
有冇機會同弟妹唔帶套做? 中出就下一步先算。。。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-6 11:29 發表 查看引用來源

有冇機會同弟妹唔帶套做? 中出就下一步先算。。。
噚晚中出左啦!係弟婦夾住唔比我抆出嚟要射哂比佢.😅

兩個都咁好身材真係日日都啪啪聲

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 11:39 發表 查看引用來源
兩個都咁好身材真係日日都啪啪聲
但係有條南亞佬話亞嫂墮蓮, 搞到亞嫂嬲咗成個下晝.😅

40歳可以keep到咁已經好難得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆