上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.8k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 12:13 發表 查看引用來源
40歳可以keep到咁已經好難得
條南亞好似你咁識講嘢就掂啦!😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 11:27 發表 查看引用來源
小弟漏左資料, 現更新如下:

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右. ...
😍睇落好正喎,相信大家都期望師兄post 張 body相睇下😉

下晝弟婦叫外賣並出門口攞, 一開門條土生土長靚仔後生南亞就讚弟婦好靚女, 同埋身材點解好左咁多嘅, 弟婦話係咩咪一樣, 條南亞話弟婦依家身形好正, 對波又大咗, 粒lin 仲pink 左, 仲有屁股又圓又挺左, 好似唔係同一個靚女黎喎 ?

弟婦話你估下係唔係 ?跟住條南亞佬再打量弟婦, 然後話弟婦下面毛多咗咁多, 係另一個靚女嚟嘅, 你正好多, 仲同弟婦話女人下面多毛特別淫個喎, 問弟婦係唔係?

弟婦話唔淫點會乜都唔著出黎攞外賣, 比你哋任睇唔嬲, 不過最緊要你哋唔好偷拍同埋識得欣賞.

條南亞話佢哋好口密又唔會偷拍架,亞嫂咁正, 送到外賣上黎係佢哋福氣就真.

亞嫂話佢口花花, 並話講咸濕都唔及佢啦!話佢頭先哄到咁埋望住佢下面多唔多毛黎認人, 不過見佢咁識欣賞, 所以醒多10蚊貼士比佢.

關門後, 弟婦話亞嫂無講錯, 呢度D南亞個個都特別口乖同靚仔.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

今晚食完飯後準備回家, 老婆同弟婦話玩交換, 弟婦同我返屋企, 老婆就留係度同細佬一齊, 玩到咁激我同細佬更係逢陪, 依家帶弟婦回家大戰到明日😋😋😋😋😋

剛完成一Q,  一返入屋大家各自解除束縛 ...
師兄玩得很過癮啊!

師衹,thanks for sharing.

南亞仔進取啲,我唸兩位嫂嫂都心郁郁想試吓南亞腸

回覆 4# cheapcheap123 的帖子

哇!刺激,弟婦享受你瀨她後門嗎

嘩,好正喎。送外賣原來咁多嘢睇

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 15:37 發表 查看引用來源
南亞仔進取啲,我唸兩位嫂嫂都心郁郁想試吓南亞腸
弟婦話知道頭先條南亞仔撩佢, 又話佢靚女,大波pink lin 等, 真係有D飄飄然, 然後又踎低望佢下面, 爭一呎距離就掂到佢下面, 然後係下面向上望住著佢, 話佢下面好多毛,  果一刻真係好興奮, 仲起哂水好彩無流出黎, 唔係就尷尬死.😅😅😅

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-6-6 15:56 發表 查看引用來源
哇!刺激,弟婦享受你瀨她後門嗎
佢除喜歡比我乃後門外, 亦相當喜歡幫返我乃後門😍😍😍, 今次真係賺左.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆