上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.8k

咁吾使問,南亞仔走左,即刻執返劑啦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:20 發表 查看引用來源
咁吾使問,南亞仔走左,即刻執返劑啦
噚晚到依家都唔知執左幾多劑, 仲黎 ? 果一刻, 真係剩係識硬, 但就無哂子弹.😅

C兄你老婆40,你都應該40幾,仲可以一日執咁多Q真好嘢,自問40中就算有新鮮感都可能得2-3Q,中間仲要回氣幾粒鐘😂

any  photo share with us, pls!

引用:
原帖由 tremulous 於 2021-6-6 16:03 發表 查看引用來源
嘩,好正喎。送外賣原來咁多嘢睇
今時今日個社會, 幾多同居女性, 一返入屋就脱光或者只係著住條底褲通屋走, 所以D外賣南亞都唔知見過幾多好嘢或者食過好嘢.😅

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:30 發表 查看引用來源
C兄你老婆40,你都應該40幾,仲可以一日執咁多Q真好嘢,自問40中就算有新鮮感都可能得2-3Q,中間仲要回氣幾粒鐘😂
我都係40, 不過平時有操過下咁啦😃

我都有操開,個殻就30幾,副偈就40幾,人敵不過歲月,到中年衰退得快

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:50 發表 查看引用來源
我都有操開,個殻就30幾,副偈就40幾,人敵不過歲月,到中年衰退得快
有新女玩, 你就生氣勃勃🖕🖕🖕🖕🖕

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:10 發表 查看引用來源
小弟一直寄居三宝兄貼文內, 怕各ching 混亂, 所以開新貼, 並節錄之前淫妻主要事項.

依家弟婦瞓係我身边睇住我整理報告, 並話乜亞嫂咁淫賤架, 可以比南亞佬摸同揸都得架. ...
家有淫妻愛露~Louise😁😅😅

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 16:50 發表 查看引用來源
你系唔系太 濫交食得太多女呀😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆