上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
533  168.9k

呢2日同弟婦有冇5Q,接完老婆今晚仲有1Q等你

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:42 發表 查看引用來源
咁…琴晚到現在屌咗幾多次呀…😅
數唔到, 有D齋担無吊都唔知算唔算😅😅😅

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 20:44 發表 查看引用來源
呢2日同弟婦有冇5Q,接完老婆今晚仲有1Q等你
唔係掛😰😰😰😰😰

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 20:46 發表 查看引用來源
數唔到, 有D齋担無吊都唔知算唔算😅😅😅
咁…小心喎~我以前有個老友同條女一日一夜屌到無精射...最後射血水😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:55 發表 查看引用來源
咁…小心喎~我以前有個老友同條女一日一夜屌到無精射...最後射血水😅😅
頭先最後果滴都比弟婦啜埋出嚟, 今晚真係交唔到功課比亞嫂😰😰

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-6 20:55 發表 查看引用來源
來日方長,呢啲嘢追求舒服,冇必要玩到咁辛苦,令對方high有好多方法吾一定吊,另外吾一定追求肉體快感,可以試吓視覺上嘅快感

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 20:59 發表 查看引用來源
頭先最後果滴都比弟婦啜埋出嚟, 今晚真係交唔到功課比亞嫂😰😰
亞嫂可能飽過弟婦😅😅🥰🥰

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 21:04 發表 查看引用來源
來日方長,呢啲嘢追求舒服,冇必要玩到咁辛苦,令對方high有好多方法吾一定吊,另外吾一定追求肉體快感,可以試吓視覺上嘅快感
弟婦同老婆特登光脱脱出去攞外賣, 比南亞欣賞挑逗, 就係追求呢種另類快感😁😁😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 21:12 發表 查看引用來源
弟婦同老婆特登光脱脱出去攞外賣, 比南亞欣賞挑逗, 就係追求呢種另類快感😁😁😁
正是,其實兩位嫂嫂咁玩得可以好多野玩,另外等你老婆同細佬呢2日既報告

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-6 21:51 發表 查看引用來源
正是,其實兩位嫂嫂咁玩得可以好多野玩,另外等你老婆同細佬呢2日既報告
接左老婆回家啦!佢春風滿面容光煥發, 相反細佬就無厘神氣, 已經比亞嫂搾干搾淨.😰😰😰😰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆