家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
15  168.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:20 AM 發表 查看引用來源
(帶弟婦回家慢慢砌)

今晚食完飯後準備回家, 老婆同弟婦話玩交換, 弟婦同我返屋企, 老婆就留係度同細佬一齊, 玩到咁激我同細佬更係逢陪, 依家帶弟婦回家大戰到明日😋😋😋😋😋

剛完成一Q,  一返入屋大家各自解除束縛 ...
wo……重新開post細說,非常精彩丫!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:14 AM 發表 查看引用來源
噚晚同弟婦玩咗成晚, 我不嬲都會幫亞嫂乃閪及屎眼, 弟婦亦不例外, 估不到昨晚弟婦居然叫趴係床趷高個羅友, 然後幫我乃屎眼, 爽到呢!
弟婦話佢從未幫人乃個屎眼, 我係第一個, 並話唔好同細佬及亞嫂講呀! ...
其實呢味系征服感極强既享受丫!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 11:15 AM 發表 查看引用來源
二位亞嫂話現階段幾好玩, 可以光脱脱比南亞慢慢欣賞佢哋嘅body, 又比佢哋言語上挑逗, 產生另類快感😅, 所以未考慮進一步比南亞觀戰.😅😅😅
甘玩已經好刺激丫,進一步就比較冇甘安全啦,D南亞仔無性架!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 12:21 PM 發表 查看引用來源
二位亞嫂係唔會比南亞觀戰, 若比佢哋觀戰,估計狀況係我同細佬屌緊亞嫂時, 佢隨時攞埋條巨撚出嚟比亞嫂睇, 亞嫂hi hi 地隨時攞嚟含, 跟手就比佢地中出屌埋架啦!

仲有佢哋幾濫交污糟, 亞嫂比佢哋屌完, 送比師兄你屌,  ...
系架,始終五知對方乜料,尤其南亞仔,又吊賓,印妹,呢D女又濫交,好危險架

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 12:21 PM 發表 查看引用來源
二位亞嫂係唔會比南亞觀戰, 若比佢哋觀戰,估計狀況係我同細佬屌緊亞嫂時, 佢隨時攞埋條巨撚出嚟比亞嫂睇, 亞嫂hi hi 地隨時攞嚟含, 跟手就比佢地中出屌埋架啦!

仲有佢哋幾濫交污糟, 亞嫂比佢哋屌完, 送比師兄你屌,  ...
根據我經驗,如要再加人玩,最好系已婚男,佢地比較乾淨,因要面對返自己家庭,不過缺點系難即興,左约右约,大家就時間!

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-6-7 03:54 PM 發表 查看引用來源
師兄就好, 老婆咁玩得, 仲有個細佬可以幫手

見師兄同亞嫂年紀同我同我太太差唔多, 都想講下我自己
我就41,,太太就39。唔知師兄有冇覺得接近40歲體力就下降得好快,唔止日常放工返到屋企攰到隻狗咁,就連扑嘢都要放假先有 ...
ching你同我case好似,不過我比你更大D,老婆都系38,我而家可能體力下降左,一個月3,4Q左右咋!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 07:13 PM 發表 查看引用來源
咁都係,不過有小朋友仲要睇住佢d功課,無論工作,小朋友讀書都有吾少壓力,加上照顧小朋友已經冇乜時間,性方面自然少,又可能同老婆廿幾年點都會悶 ...
ching同我差五多,呢D系現今香港一般夫妻既通病丫!😭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 09:23 AM 發表 查看引用來源
等我問下亞嫂點睇先, 都要尊重佢架🤔
我估丫嫂肯淫到骨子裹嗰種丫!😊😊😊

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 12:17 AM 發表 查看引用來源
夜晚比亞嫂口爆後, 亞嫂同我講話外賣大叔都幾搞笑, 居然話自己扯住旗跟住去廁所打飛機出火, 呢D咁醜嘅事都講埋出嚟!

依家佢幫我哋買外賣上黎又幾方便, 遲D叫佢買埋其他日用品上黎都可能得!

嘩!你當大叔係奴呀!怕乜啫係 ...
根據我經驗,丫嫂如中意新鮮感既話,甘就會越玩越淫架!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 09:22 AM 發表 查看引用來源
我諗亞嫂貪玩及大叔比佢有新鮮感.😅
呢樣我好了解,甘落去,尤其丫嫂甘年齡,加上已玩過p,好多時會括出去,接受更多更多既玩法,例如少量sm,主奴甘

前往最後回覆