家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
13  168.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:10 發表 查看引用來源
小弟一直寄居三宝兄貼文內, 怕各ching 混亂, 所以開新貼, 並節錄之前淫妻主要事項.

依家弟婦瞓係我身边睇住我整理報告, 並話乜亞嫂咁淫賤架, 可以比南亞佬摸同揸都得架. ...
一次過睇晒更好味

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 09:53 發表 查看引用來源

多謝各ching 支持🙏
精彩內容,百看不厭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 10:24 發表 查看引用來源
玩到天光咁滯, 不過弟婦真係好砌個亞嫂, 起碼皮膚都比較弹性D.😅😅😅
所以南亞佬只係太老實, 唔識人情世故

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-6 11:27 發表 查看引用來源
小弟漏左資料, 現更新如下:

老婆,40歲, 1.63m, 33c 27 34, 120 lbs, 未生過, 個樣及身形都呃得人似30左右

弟婦, 30歲, 1.65m, 34c 26 34, 115 lbs, 未生過, 似20幾左右. ...
有冇機會同弟妹唔帶套做? 中出就下一步先算。。。

morning, 各位大大大。。。。

早晨,各位大大大。。。。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 04:26 發表 查看引用來源
佢發姣勝於一切, 雖然佢乜都無著, 但就有帶住口罩, 佢帶咗口罩就當人認佢唔到, 咁個胆就大, 仲有佢話就算比隔籬左右見到佢光脱脱同外賣佬係門口吹水, 都唔會驚到左遮右遮那那臨入返屋, 會大方同個街坊打招呼, 然後继 ...
亞嫂思想咁前衛, 冇理由會介意cheap 兄放相出黎比大家欣賞,ching 們都一定會大讚亞嫂正, 到時亞嫂一定好開心。。。

亞嫂唔係要依d 虛榮滿足感咩?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 21:33 發表 查看引用來源
今晚同亞嫂行完街食埋飯先返屋企, 但無端端都有人㩒門鐘, 亞嫂透過防盗眼見到係上次送外賣果個大叔, 於是開門並問大叔有乜嘢事? 大叔話係舖頭聽到D南亞講起你, 話你好姣應該好容易溝到手, 遲D會揾後生靚仔嘅南亞送外 ...
亞叔識聽南亞話😓😓

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 21:48 發表 查看引用來源
咦?等我WhatsApp問下佢先
直接係post 問啦😠

早晨各位。。。。。。

前往最後回覆