上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
45  169.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 04:17 發表 查看引用來源
你哋成日都話要防南亞仔, 點知今日比本地香港人見到亞嫂全相, 仲要係188討論區內嘅ching (大叔), 仲笑淫淫眼都唔眨望住亞嫂對奶直至離開, 點知佢之後相點😰 ...
師兄,post相唔show阿嫂個樣就唔使擔心比人點相啦,大家都是想欣賞一下阿嫂和弟婦個 body 啫

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 15:26 發表 查看引用來源
噚晚執咗亞嫂一濟後, 亞嫂攬住我話南亞就污糟唔得嗻, 咁外賣大叔應該可以呀?我話更係唔得啦!你知道人地個背景咩?佢話見近排悶悶地同你講笑嚇下你渣!
有陣時都唔知佢講真定講假. ...
師兄你咁都唔知,阿嫂咁講係在試水溫呀

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 16:13 發表 查看引用來源
唔係嘛!佢真係想比大叔屌😱😱😱😱😱
唔係大叔, 係南亞佬

阿叔係唔係想私有化?肥水不流別人田

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-10 10:05 發表 查看引用來源
唔怪之得唐僧兄咁like啦!🤫
你未試過啫,試過你都會同我一樣,返唔到轉頭😄

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-6-10 09:29 發表 查看引用來源

男人肛門內係G點😉
係呀,嗰種無射精高潮感覺,真係好撚爽,high過屌閪,屌閪屌到射都只是得嗰幾秒high,但前列腺高潮,係可以好似女人高潮咁,連續有很多次🤪

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-10 12:03 發表 查看引用來源
老婆及弟婦乃我屎眼我已經好hi, 你話揾支野插入去個屎眼我接受唔到.😅
明白,呢樣嘢唔係每個人都接受到,不過阿嫂和弟婦接受到奶屎眼,我肯定佢二位會喜歡玩屌男人。
我在呢度預言,遲d阿嫂或弟婦應該好快會同你講,話想試下肛交的感覺,叫你插佢後花園😄

引用:
原帖由 infantry 於 2021-6-10 14:27 發表 查看引用來源
經驗所得,阿嫂好快會再食其他人,同埋會越嚟越大食
可能性很高, 同埋我覺得阿嫂第日奶奶下你屎眼時,會用手指👉插入去😄,這個可能性都會好大

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 09:23 發表 查看引用來源
等我問下亞嫂點睇先, 都要尊重佢架🤔
師兄問咗阿嫂post唔post得不show樣的body相給大家粉絲欣賞下?上次南亞佬話阿嫂body唔及弟婦索,post張相上來順便做個投票嘛,大家都在期待欣賞阿嫂和弟婦個body😜

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 12:54 發表 查看引用來源
亞嫂話地址已經被呢度其中一個師兄知道,  仲加多張相出嚟(須然無樣), 將來唔知點解唔覺意流哂出黎, 咁佢唔使再返工都得架喇🙏
咁呢度追開post的所有粉絲,咁咪真係要多謝大叔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆