家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
15  169.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-10 08:30 PM 發表 查看引用來源
今晚WhatsApps左大叔幫我哋買外賣,其後有人㩒鐘, 亞嫂出去攞外賣,我自己係房做嘢.

無耐聽到佢同大叔傾偈, 細聲講大聲笑, 隔左接近10分鐘先入屋閂門, 我問你哋講乜嘢咁好笑嘅, 亞嫂話上次大叔咪扯住旗走嘅, 之後佢走 ...
女人就系甘架啦,知道自己body吸引到人,會陰陰咀笑架!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-10 12:00 PM 發表 查看引用來源
係呀,嗰種無射精高潮感覺,真係好撚爽,high過屌閪,屌閪屌到射都只是得嗰幾秒high,但前列腺高潮,係可以好似女人高潮咁,連續有很多次🤪
ching,識玩啵~!😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-12 11:36 AM 發表 查看引用來源
我都認同呢位師兄講,不過南亞的都不是個個唔係好人的,我見有d南亞都好好禮貌
甘我都有朋友系南亞既,都有禮貌架,之不過佢地呢個種族名聲差D,影響埋其他人睇法咯!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-12 09:59 AM 發表 查看引用來源
噚晚同亞嫂講話有ching 叫佢蒙眼出去攞叫外賣, 亞嫂話佢都見過大叔唔好玩, 要玩蒙眼就同弟婦玩, 佢未見過大叔, 到時帶佢出到門口攞外賣時才除眼罩, 弟婦才發覺送外賣果個係本土大叔, 到時佢會幾尷尬下..... ...
就我經驗所講,就算玩p,好多女都中意新鮮感架,少少熟先好玩,太熟就尷尬啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-12 01:34 PM 發表 查看引用來源
你哋好似幫更南亞仔講說話.
甘又五系既,始終非我族類,系有D分歧既!😂😂😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-30 03:12 PM 發表 查看引用來源
原本諗住唔寫下去, 但有師兄pm要求update , 所以update 昨晚事件:

噚晚食完飯, 亞嫂同我講頭先扔垃圾時係後樓梯見到陳生, 仲比陳生知道佢係cheap 嫂, 亞嫂仲答應係夜晚12點, 係後樓梯比佢睇住我地倆公婆扑嘢.

係12 ...
有機會大家一齊玩下,我一pair,你一pair,加多個小鲜肉,甘就good good 啦!🤭🤭

前往最後回覆