家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
38  169.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 19:17 發表 查看引用來源
想唔想我幫你問下亞嫂或弟婦可唔可以幫你減下压?
都好喎,兩位嫂嫂呢方面應該有啲心得😆

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 19:42 發表 查看引用來源
你睇下, 一話有機會同亞嫂, 或弟婦甚至一齊玩, 即刻生猛哂😃
文字上生猛,但都係好事,起碼有幻想空間

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-7 21:08 發表 查看引用來源
亞嫂及弟婦鬧到我狗血淋頭😰, 佢哋話佢哋係姣但唔係濫, 叫你去鴻福堂買支涼茶飲, 清下D熱氣.
你真係同兩位嫂嫂講,呢啲嘢佢同你講就得,相反就實比佢地鬧,好似呀嫂問你同南亞仆就得,相反你叫佢比南亞仆就吾得,呢個係主動問題,何況女人吾會認濫的,但其實姣同濫係一缐之差

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 11:43 發表 查看引用來源
你老婆38仲好大需要, 一個月3,4q 边夠喉呀!
做開就越做越想,相反就越唔做就冇乜需要,因為平日生活集中在其他地方,性慾自然會下降,男女都一樣,尤其係本身保守型既女人,女人,將注意力集中在小朋友身上

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 12:23 發表 查看引用來源
Ching 好似好耐無搞過野, 咁打飛機時有冇ff同我老婆......😅
年幾既疫情,之前老婆成日喺屋企都肥咗吾少,吾知係咪咁佢近排好似吾多想做,就算做都要暗燈,好似對自己身材缺乏自信,近排仲考試期的確好耐冇做

呀嫂終於忍不住要睇吓南亞腸

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 13:17 發表 查看引用來源
可能OL特別淫
咁呀嫂返工係咪OL look黑C高踭鞋

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-9 13:26 發表 查看引用來源

咁有冇幻想過阿嫂OT要幫老闆手做其他野
我唸呀嫂真係有機會喺老闆面前不經意咁走光,引下老闆

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 16:13 發表 查看引用來源
唔係嘛!佢真係想比大叔屌😱😱😱😱😱
佢吾係想比呀叔吊,佢試水溫係想比其他人吊,如果呀叔你吾介意,即係日後佢有目標就可以去馬,佢之前就係睇中你細佬先咁積極安排,如果弟婦唔肯比你吊,只係呀嫂比你細佬吊你又肯嗎,所以呀嫂識玩之人,直頭係試你底缐

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-9 17:52 發表 查看引用來源
即係佢另有目標, 唔通係公司D同事!😱😱😱😱😱
未必有目標,但一定有揾食呢個心,呀嫂可以光脫脫引南亞,唔係有幾多人可以做到,呀嫂其實個底缐一定唔止你細佬,你有冇問過佢如果出面遇岩心水鮮肉會唔會比人吊

前往最後回覆