上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
45  169.0k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-13 13:07 發表 查看引用來源

我都聽過好多女話玩過後庭返唔到轉頭
唔單止女人, 男人個後庭都一樣係
申報我不是Gay

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 13:37 發表 查看引用來源
打茄輪呢D係基本野,點會無呢.
一直都想問樓主,你同弟婦係唔係打真軍?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 14:30 發表 查看引用來源
呢D弟婦同細佬嘅事🤔
唔關弟婦同你細佬嘅事,而係如果佢enjoy唔戴套做或有時即興要做時,你去拿套,會cool down當時佢氣溫,所以咁而選擇食藥

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 14:20 發表 查看引用來源
試過一兩次打真軍🤫, 跟住我都係帶返袋, 費事有意外.😅
安全期咪ok囉😉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 15:20 發表 查看引用來源
4P大家都係初哥, 好多野要慢慢探索🤔
網上大把4p的AV睇點玩啦,
唔知阿嫂同弟婦二個接唔接受到, 佢地二個女人互奶對方隻鮑和揸對方對波呢? 如果ok 4p就好好玩了.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 15:59 發表 查看引用來源
識玩呢D做得AV女優😅
不知幾多人參考av啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 15:59 發表 查看引用來源
識玩呢D做得AV女優😅
咁樣係唔係好好玩呢😁?
畀阿嫂和弟婦睇下呢張相, 睇完之後佢地有什麼嘢講? 上嚟匯報下畀大家聽😏

附件

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-13 17:37 發表 查看引用來源
弟婦第一句醜死怪, 第二句下次玩下😅
咁阿嫂睇完張相有什麼反應和有什麼嘢講?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-13 15:51 發表 查看引用來源
網上大把4p的AV睇點玩啦,
唔知阿嫂同弟婦二個接唔接受到, 佢地二個女人互奶對方隻鮑和揸對方對波呢? 如果ok 4p就好好玩了.
唔知阿嫂和弟婦會唔會咁玩呢😏?試下引導下佢地🤭

附件

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-14 10:37 發表 查看引用來源
亞嫂話好似好正喎!叫我同細佬兩個互含試下先😂😂😂
搵日問埋弟婦睇下佢又點? 不過你咁直接問更係唔得啦, 要搵啱機會問, 下次玩4p時, 先至引導佢地, 你可以話, 妳對奶和隻鮑就比男人啜和奶得多, 試下啜和奶人地會係乜嘢感覺嘛? 首先引導互啜對方對奶, 跟住先引導佢地奶鮑,
其實女人都一樣, 男人喜歡睇二女互奶, 女人喜歡睇二男互含, 試下囉, 又可以多樣嘢玩, 我諗阿嫂和弟婦二個睇見會好high.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆