家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
9  169.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 19:59 發表 查看引用來源
(淫妻巧遇本土外賣佬)

話說今晚叫咗外賣, 亞嫂如常出去攞外賣, 點知送外賣嘅係一個50左右本地香港亞叔, 亞嫂一見到佢雖然有D緊張, 但亦鎮定同佢講話唔好意思呀!佢平時都係無著衫出嚟攞外賣架, 並話不嬲都係南亞送上 ...
其實唔怕隔離左右見到咩,可以咁大膽😅😅😅

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-6-11 16:42 發表 查看引用來源

齋講無相好難葡萄
你轉工可能睇到真人😅😅😅😅😅

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-6-11 22:52 發表 查看引用來源

睇得甘辛苦,又要同人爭食……
留比有需要人事喇🤣🤣🤣🤣🤣
乜你冇需要咩,女人樣靚身材正男人都鍾意望架

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-17 18:09 發表 查看引用來源
噚晚大叔送外賣上來, 佢話黎緊幾個月可能會有D唔得閒送唔到叫賣上來, 若果亞嫂唔介意的話可安排附近一個街坊 男性同佢咁上下年紀送外賣上來, 亞嫂話大叔介紹得一定無問題啦! ...
咁放心俾第二個外賣佬上黎?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-23 20:00 發表 查看引用來源
頭先問亞嫂有關當日按摩過程, 佢話原本唔想講, 嘅然大家都想知就話比大家聽:

亞嫂話果日佢已經光脱脱連口罩都無就開門比大叔入黎, 大叔話原來佢原來係咁靚女, 亞嫂話多謝後就話佢鐘意干淨叫大叔沖涼先, 跟手就除哂 ...
咁又真係幾冇引嘅,已經著咗火,但又滿足唔到,真係會冇下次

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 09:01 發表 查看引用來源
亞叔食定偉哥上去嘅話, 结局原全唔同, 分分鐘我同弟婦返到屋企, 亞叔仲屌緊亞嫂, 屌到啪啪聲, 亞嫂係度求饒叫唔好咁大力, 話唔定弟婦都引唔住加入戰團比大叔屌埋, 依家乜都無囉🤭🤭🤭 ...
不過驚亞叔咁嘅年紀食完偉哥馬上風呢,太刺激啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 18:01 發表 查看引用來源
亞嫂見到條毛蟲仔都唔開胃啦!
條毛毛蟲呢咗入草叢中,搵唔到,要抖陣先變番條蛇

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-24 19:44 發表 查看引用來源

最弊佢毛虫变極都只係條大左小小嘅毛虫
Oh so9 sad,入咗都feel 唔到

引用:
原帖由 kim127 於 2021-6-30 23:51 發表 查看引用來源
咁岩大家都係呢個討論區會員,咁岩又住隔離.
呢個機率真係低到不得了.真係好運
咁岩陳太又係淫😅😅😅

引用:
原帖由 live_alone 於 2021-7-8 15:25 發表 查看引用來源
d故仔作到咁誇,竟然有人會信
你咪當咸故笑下囉,無無聊聊睇吓笑下又1day,haha

前往最後回覆