上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
187  169.4k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 19:37 發表 查看引用來源
都好喎,兩位嫂嫂呢方面應該有啲心得😆
你睇下, 一話有機會同亞嫂, 或弟婦甚至一齊玩, 即刻生猛哂😃

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-7 19:37 發表 查看引用來源
都好喎,兩位嫂嫂呢方面應該有啲心得😆
亞嫂及弟婦鬧到我狗血淋頭😰, 佢哋話佢哋係姣但唔係濫, 叫你去鴻福堂買支涼茶飲, 清下D熱氣.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-7 20:52 發表 查看引用來源

嘩,屌,睇到我硬晒,我要轉工先得,師兄邊區?等我油下塊面扮南亞仔送外賣先得,哈哈。
新界区大型屋苑

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-7 21:21 發表 查看引用來源

同意,佢哋係姣唔係濫,所以千祈唔好益南亞仔,南亞幾勁都好,又濫又污糟。所以我又要做外賣仔,睇下都好呀,哈哈。
好呀!等你送外賣上黎😅

今日早咗起身, 早晨各位ching😃

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-6-7 23:34 發表 查看引用來源

原來我哋係鄰居,我都住附近
啪啪聲師兄早晨, 乜原來你係我鄰居黎架? 咁應該好大機會見到亞嫂真人, 不過斯文D唔係嚇親佢.

亞嫂噚晚同我講話以後逢長假期及星期六日, 同弟婦大家交換玩, 間中就一齊玩, 問我好唔好?我話好, 不過大家唔準呷醋架, 亞嫂話大家各有各玩, 更係唔會呷醋啦!都不會有真感情, 純粹係一個成人遊戲黎嘅遮.

引用:
原帖由 imkrist 於 2021-6-8 09:59 發表 查看引用來源

Cheap兄 , 亞嫂真係明事理喎, 遊戲時遊戲 .......
佢依家真係都幾開放😅, 乜嘢都當閒事一樁😅

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-6-8 10:02 發表 查看引用來源

你有呢個老婆真係幸福,我老婆連目及女都唔俾呀。
昅女都唔得!依家D女好開放成日走光露點都不當一會事,尤其是在沙灘D波波點點多到你要棟黎睇🤪, 咁你去沙灘嘅話, 一定比老虎插盲双眼🤪🤪🤪

引用:
原帖由 Tasteless 於 2021-6-8 10:19 發表 查看引用來源
閒日玩老婆
假日玩弟婦
你兩兄弟都算享受齊人之福囉
今時今日個社會, 可能佢哋仲嘆過我兩兄弟🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆