上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
187  169.4k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-6-8 10:54 發表 查看引用來源
ching你同我case好似,不過我比你更大D,老婆都系38,我而家可能體力下降左,一個月3,4Q左右咋!
你老婆38仲好大需要, 一個月3,4q 边夠喉呀!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-6-8 12:19 發表 查看引用來源
做開就越做越想,相反就越唔做就冇乜需要,因為平日生活集中在其他地方,性慾自然會下降,男女都一樣,尤其係本身保守型既女人,女人,將注意力集中在小朋友身上 ...
Ching 好似好耐無搞過野, 咁打飛機時有冇ff同我老婆......😅

亞嫂就係明白呢個道理,所以趁依身材仲呃得吓人就盡情咁玩,唔係驚再過多幾年打開對lin都無人吼。其實亞嫂依家仲未嬲完果個話佢墮lin嘅南亞佬。

今晚叫外賣發生咗一件係預期內嘅事情, 報告會係今晚較後時間貼文:

(淫妻巧遇本土外賣佬)

話說今晚叫咗外賣, 亞嫂如常出去攞外賣, 點知送外賣嘅係一個50左右本地香港亞叔, 亞嫂一見到佢雖然有D緊張, 但亦鎮定同佢講話唔好意思呀!佢平時都係無著衫出嚟攞外賣架, 並話不嬲都係南亞送上黎架, 點解今次係你送上黎嘅?亞叔淫淫笑話今日佢哋唔知乜嘢日子好多人攞假, 老細臨時叫佢過黎幫手, 所以佢先有幸送外賣上黎遇見你呢位身材咁好嘅靚女. 亞嫂話多謝讚賞.

之後亞叔就問亞嫂係咪 cheap 嫂呀?亞嫂好愕然話你點知架? 佢話日日都有睇 cheap 兄出文, 估唔到亞嫂真人及身材同 cheap 兄貼文所講一樣真係咁正, 亞嫂話亞叔真係口甜舌滑口花花, 並話既然亞叔係忠實讀者, 一定知佢早兩日比條南亞檀佢身材架啦, 你今日幫我驗證吓個 body 係咪咁差!跟住亞嫂行出門口走廊, 好有自信企係度叫亞叔慢慢欣賞及評價.

亞叔老實不客氣, 細心上下打量亞嫂 body一番後, 就同亞嫂講話上次果個南亞佬都唔知係咪眼盲, 亞嫂对波又大又挺, 兩粒紅提引死人, 下面個小山丘個形好靚又漲卜卜, D毛毛又經過修剪好整齊, 仲有羅友個形又靚又圓, D皮膚又白, 跟住話 cheap 兄你好有性福呀, 有個咁好身材嘅老婆.

亞嫂之後話呀叔真係識講嘢又識得欣賞佢個 body ,搞到佢下面都濕濕地及好有快感, 跟住亞嫂指住亞叔下面話 : 你左乜扯哂旗呀!好咸濕呀你, 亞叔話見到個咁好身材又姣嘅靚女點會唔硬呀!亞嫂話: 同你講笑詐, 你唔扯旗我就真係嬲喇!

之後亞嫂同亞叔講頭先D野唔好四圍唱呀, 仲有千祈唔可以係討論區爆佢個地址出黎, 唔係下次唔同佢玩㗎!

亞叔即刻笑笑口話: 靚女你放心, 佢一定保守秘密唔會四圍唱, 亞嫂話: 算你啦!

希望亞叔守承諾無四圍唱及無係任何討論區爆個地址出嚟啦!唔該.😰😰😰

呢個大叔係討論區內嘅師兄, 佢真係好有眼福見到亞嫂個body.😅😅😅

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-6-8 22:43 發表 查看引用來源
係囉係囉....又會咁啱,
大叔真係有眼福,
可惜其他粉絲們沒有
你哋成日都話要防南亞仔, 點知今日比本地香港人見到亞嫂全相, 仲要係188討論區內嘅ching (大叔), 仲笑淫淫眼都唔眨望住亞嫂對奶直至離開, 點知佢之後相點😰

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-9 00:38 發表 查看引用來源
其實唔怕隔離左右見到咩,可以咁大膽😅😅😅
佢發姣勝於一切, 雖然佢乜都無著, 但就有帶住口罩, 佢帶咗口罩就當人認佢唔到, 咁個胆就大, 仲有佢話就算比隔籬左右見到佢光脱脱同外賣佬係門口吹水, 都唔會驚到左遮右遮那那臨入返屋, 會大方同個街坊打招呼, 然後继續同外賣佬吹水, 所謂輸人唔輸陣.😅

引用:
原帖由 sam22 於 2021-6-9 07:55 發表 查看引用來源
呢句真,有次我送嘢去啲住家,有個肥女人走出嚟著住件T同三角底,我望咗一眼就唔敢再望,個陰影程度同見鬼無分別!
你咁樣講嘢, 你咁係話我老婆就係果個肥婆嘛?😠

引用:
原帖由 sam22 於 2021-6-9 08:04 發表 查看引用來源
你誤咗喇 cheap 兄,如果我見到好似阿嫂啲咁正嘅,我直情眼都唔眨望到實啦,我意思係這個機會我未遇到啫!😅
有機會嘅, 係論壇內其中一個師兄見過亞嫂真身全相, 不過就唔知係唔係楼上嘅三宝兄.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆