家有淫妻愛露出

收藏  |  訂閱
7  169.4k

回覆 4# cheapcheap123 的帖子

師兄你兩兄弟係咪感情一直好好,有乜都會開心share。而且兩位阿嫂都咁正咁玩得,艷福無邊真性福

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-8 09:39 發表 查看引用來源
亞嫂噚晚同我講話以後逢長假期及星期六日, 同弟婦大家交換玩, 間中就一齊玩, 問我好唔好?我話好, 不過大家唔準呷醋架, 亞嫂話大家各有各玩, 更係唔會呷醋啦!都不會有真感情, 純粹係一個成人遊戲黎嘅遮. ...
閒日玩老婆
假日玩弟婦
你兩兄弟都算享受齊人之福囉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 00:17 發表 查看引用來源
夜晚比亞嫂口爆後, 亞嫂同我講話外賣大叔都幾搞笑, 居然話自己扯住旗跟住去廁所打飛機出火, 呢D咁醜嘅事都講埋出嚟!

依家佢幫我哋買外賣上黎又幾方便, 遲D叫佢買埋其他日用品上黎都可能得!

嘩!你當大叔係奴呀!怕乜啫係 ...
呀嫂幾鍾意大叔喎

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-11 09:22 發表 查看引用來源
我諗亞嫂貪玩及大叔比佢有新鮮感.😅
阿嫂賽翁失馬
冇得食南亞,而家黎個大叔都未嘗不可

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 21:12 發表 查看引用來源
今晚食完飯, 亞嫂上下真空袛係著左件剛剛遮到半個羅友嘅籃球背心去後樓梯扔垃圾, 但就比平時耐左小小才返回屋企.

佢話頭先係後樓梯見到隔離屋個男人(陳生)係度食煙, 同陳生打招呼後, 佢便弯低身扔垃圾,後面走哂光比 ...
新角色加入!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-24 21:37 發表 查看引用來源
亞嫂揾野食
呢幾日呀嫂係咪好積極出去掉垃圾🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-6-30 15:12 發表 查看引用來源
原本諗住唔寫下去, 但有師兄pm要求update , 所以update 昨晚事件:

噚晚食完飯, 亞嫂同我講頭先扔垃圾時係後樓梯見到陳生, 仲比陳生知道佢係cheap 嫂, 亞嫂仲答應係夜晚12點, 係後樓梯比佢睇住我地倆公婆扑嘢.

係12 ...
發展迅速!
但點解唔寫呀

回覆 528# 艾拉傑 的帖子

😢😢😢😢😢😢

前往最後回覆