Del

收藏  |  訂閱
19  19.5k

o....原來引區同呢邊都有扔post出黎

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 22:07 發表 查看引用來源
男朋友訓左覺,可惜佢唔係我身邊,見到你地d jj相就諗起佢平時見到我又係扯晒旗,我就會好想奶下條柱又chok下但又故意唔含搞到佢個龜頭出晒水滴晒🙈🙈 ...
而家睇緊相同時, 有無係咁一直卒自己個淫穴呢?

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 22:32 發表 查看引用來源
😞😞始終都係鐘意大jj屌入去
但至少可以解下餓先阿嘛~

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:25 發表 查看引用來源
冇癮,唔玩啦,個ac係男友,其實唔係我架,點解呢度d女仔咁有敵意咁既
188前身既論壇, 有好多係男扮女既AC
以前比較少男女共享既AC

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:59 發表 查看引用來源
你又冇講錯既,我只係佢sp 唔係女朋友,但我唔想係度解釋咁多姐
唔知點答你今次XD
咁你ac一開始係男post先既, 佢有懷疑都正常
之後澄清完就得喇
之後做返自己就得

唔通我可能係到有時同人傾唔岩嘴可能比人唱開既XD 我又要理佢咩
好多野唔到你控制架bo

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:22 發表 查看引用來源
題外話,你地覺得做人sp慘d定係做正印既慘d🤣🤣🤣
可以2者都慘架bo?

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:25 發表 查看引用來源
都係,sp齋屌,最後乜都唔會得到,正印就慘在帶綠帽
所以無咩正確答案, 純睇你點睇既姐

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:31 發表 查看引用來源
咁又唔係阿,我從來都唔想做呢個既正印,亦從來冇要求過佢地分手架,只係我有時都好寂寞,又未遇到岩, 自己又忍唔住淫
所以就成日有SP咁之類解決自己需要? 雖說你好似都唔多SP咁
不然你唔會上左黎扔相

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:34 發表 查看引用來源
冇阿,得一個,就係呢個ac主人
你未去嘗試搵多D SP之類?
反正你本身係單身, 最好搵返單身既最好當然, 畢竟可能有機會發展
當然....要揀黎識XD

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:39 發表 查看引用來源
但女仔唔會蝕底?定真係揾個男友比較最好呢
我做男既都prefer FWB
特別係你會自由好多, 但又咩都傾得, 做咩都得

前往最後回覆