Del

收藏  |  訂閱
13  19.5k

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 18:18 發表 查看引用來源
佢近排返工好忙,都唔得閒黎見我同我做愛😞
引下你先......

附件

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 21:03 發表 查看引用來源
返緊工都扯旗既?🙈🙈
要你個淫西 啜爆你波

附件

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 22:07 發表 查看引用來源
男朋友訓左覺,可惜佢唔係我身邊,見到你地d jj相就諗起佢平時見到我又係扯晒旗,我就會好想奶下條柱又chok下但又故意唔含搞到佢個龜頭出晒水滴晒🙈🙈 ...
我呢 我夠係咁磨你唔入去玩9你隻淫西

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 22:34 發表 查看引用來源
咁先最衰🙈🙈濕晒真係好想被屌死,我鐘意好大力咁屌我,但唔準咁快射既
你又唔俾人加你 點屌喎

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:34 發表 查看引用來源
唔開心,比d肥婆係咁話我
個個唔駛理佢啦 你索咁多 樣就未知 身型一定你好

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:40 發表 查看引用來源
嬲呀,我唔理呀,又話我係男人又剩
佢唔底得你身材好弗嘛

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:59 發表 查看引用來源
你又冇講錯既,我只係佢sp 唔係女朋友,但我唔想係度解釋咁多姐
冇必要解釋吖 信就信 唔信就唔信

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:22 發表 查看引用來源
題外話,你地覺得做人sp慘d定係做正印既慘d🤣🤣🤣
睇你點睇 我覺得你過咗界 你想做正印 到你做正印的時候你又慘 呢個係最合適的距離吧 我想

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:34 發表 查看引用來源
冇阿,得一個,就係呢個ac主人
咁佢有幾個sp先 你要的話大把啦

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:38 發表 查看引用來源
我唔知佢架🤣🤣🤣可能真係得我同埋佢自己本身個女朋友,我選擇多但唔岩
你有乜要求先?

前往最後回覆