上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
141  19.3k

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:34 發表 查看引用來源
唔開心,比d肥婆係咁話我
😂😂😂😂一時又男一時又女、鬼知呢刻男定女、明明上個post係師兄開、

我又冇講大話😂😂😂😂

附件

回覆 52# 失常少女 的帖子

你又冇講錯既,我只係佢sp 唔係女朋友,但我唔想係度解釋咁多姐

乜身材有吾抵得架咩?😂😂😂笑死我😂😂😂溝女吾洗踩低人去做英雄既😂😂😂

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:59 發表 查看引用來源
你又冇講錯既,我只係佢sp 唔係女朋友,但我唔想係度解釋咁多姐
唔知點答你今次XD
咁你ac一開始係男post先既, 佢有懷疑都正常
之後澄清完就得喇
之後做返自己就得

唔通我可能係到有時同人傾唔岩嘴可能比人唱開既XD 我又要理佢咩
好多野唔到你控制架bo

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-8 23:59 發表 查看引用來源
冇必要解釋吖 信就信 唔信就唔信

回覆 56# c_for_car 的帖子

題外話,你地覺得做人sp慘d定係做正印既慘d🤣🤣🤣

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:22 發表 查看引用來源
可以2者都慘架bo?

回覆 58# angelking89 的帖子

都係,sp齋屌,最後乜都唔會得到,正印就慘在帶綠帽

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:22 發表 查看引用來源
睇你點睇 我覺得你過咗界 你想做正印 到你做正印的時候你又慘 呢個係最合適的距離吧 我想

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆