上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
141  19.3k

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:39 發表 查看引用來源
但女仔唔會蝕底?定真係揾個男友比較最好呢
蝕底喺邊度先?做咩関係都蝕喎、做Fwb起馬可以朋友式相處又可以知下對方野

引用:
原帖由 angelking89 於 2021-6-9 00:43 發表 查看引用來源

你呢種成日餓既, 最好唔好要男朋友XD
男朋友都應該餵唔飽你, 變左都係偷食
咁不如索性搵幾個SP同FWB仲好
但無錢收,慘過做雞

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:43 發表 查看引用來源
唔知呢,但如果俾我知道左呢個ac主人又識左其他女人,我會好唔開心,咁係咪做唔到fwb
肯定有啦 我咪話你感情over咗

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-9 00:45 發表 查看引用來源
蝕底喺邊度先?做咩関係都蝕喎、做Fwb起馬可以朋友式相處又可以知下對方野
知黎都係都個知字,最尾都可能唔係自己,又可能令自己唔開心。

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:43 發表 查看引用來源
唔知呢,但如果俾我知道左呢個ac主人又識左其他女人,我會好唔開心,咁係咪做唔到fwb
但你都控制吾到,呢種関係有日會完,或者你識多D男人你就吾會日日想你既主人了

引用:
易沉船就唔好玩呢啲野,一定出事。

引用:
原帖由 ㋀㏽㍫ 於 2021-6-9 00:45 發表 查看引用來源

但無錢收,慘過做雞
🥲🥲🥲不嬲都似做雞、呼之則來揮之則去~~

引用:
係, 純SP只可以
就算我以前其他論壇識到人, 而家仲傾緊既, 都係得1-2個到
咁當然有咸野喇~ 但我純同佢網傾, 都傾足4年+

佢得閒時候就會叫我,唔得閒時候我就等
佢有佢生活, 我有我自己做野

((都有傾話見面但都未太話夾到時間之類

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-9 00:50 發表 查看引用來源
🥲🥲🥲不嬲都似做雞、呼之則來揮之則去~~
無計男人就係咁,九成性行先。

引用:
而且你怕佢見到你加人既, 簡單喇
你send你自己tg contact之類之後, 叫佢通知你
之後你去個box del哂佢就得XD 就算佢真係知你有收PM
佢都唔知有幾多個人, 或者係邊個同你再獨立傾計, 哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆