Del

收藏  |  訂閱
19  19.3k

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:40 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣🤣我好難飽,有時冇咁想要都至少要2次,想要果陣唔止了
你呢種成日餓既, 最好唔好要男朋友XD
男朋友都應該餵唔飽你, 變左都係偷食
咁不如索性搵幾個SP同FWB仲好

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:43 發表 查看引用來源
唔知呢,但如果俾我知道左呢個ac主人又識左其他女人,我會好唔開心,咁係咪做唔到fwb
係, 純SP只可以
就算我以前其他論壇識到人, 而家仲傾緊既, 都係得1-2個到
咁當然有咸野喇~ 但我純同佢網傾, 都傾足4年+

佢得閒時候就會叫我,唔得閒時候我就等
佢有佢生活, 我有我自己做野

((都有傾話見面但都未太話夾到時間之類

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 00:43 發表 查看引用來源
唔知呢,但如果俾我知道左呢個ac主人又識左其他女人,我會好唔開心,咁係咪做唔到fwb
而且你怕佢見到你加人既, 簡單喇
你send你自己tg contact之類之後, 叫佢通知你
之後你去個box del哂佢就得XD 就算佢真係知你有收PM
佢都唔知有幾多個人, 或者係邊個同你再獨立傾計, 哈

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 21:22 發表 查看引用來源

又等緊俾人屌🙈🙈
所以男主角今日抽左時間陪你咁

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-9 22:56 發表 查看引用來源

俾佢玩住波波先,一陣要佢射爆我個口
咁有無飽左少少呢XD? 唔會好似琴日咁

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-10 08:53 發表 查看引用來源
琴晚最後要佢射3次。。
應該係你太餓要佢出3次比你XD

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-10 20:22 發表 查看引用來源
黎緊我個主人話要介色🙄🙄佢其實講過過百次,但次次攬攬個波頂到佢佢就已經硬晒🙈🙈唔知佢會唔會真係會介呢😞😞😞
口同佢say ys, 同其他人又....XD
何況你而家咁, 你覺得你介到咩~ 哈

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-11 23:07 發表 查看引用來源

好無聊阿,我個主人又返左工啦
坐左係度都唔知做咩好

覺得自己個鮑鮑好似俾佢屌到冇之前未識佢果陣咁粉紅
又到左引人犯罪既時候咁~

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-12 00:23 發表 查看引用來源

減肥減到patpat冇以前咁婷,好彩對波就有大冇細過
自己搵下資料點樣可以keep囉~

引用:
原帖由 假如白滑的留言 於 2021-6-12 00:51 發表 查看引用來源
佢又係成日都咁,個個咸濕佬都一樣既🤣🤣🤣
唔係因為你得一個SP
所以覺得每個咸濕佬都一樣XD?

前往最後回覆