上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
52  54.9k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:43 發表 查看引用來源

夾人個頭又冇咩野WOR 我覺得,因為係敏感者,
除鞋錫最緊要係對方知道而配合者,我又覺得OK WOR
不過最緊要係對方感覺舒服同重事
所以呢, 即係有d 女人以為男人唔會中意o既o野, 男人角度其實都"ok wor"  
掉返轉頭都係一樣囉

我唔能夠好清楚咁公開佢地係乜水, 但其實一樣係到o左情到濃時果個moment,
據我所知女性可以接受o既尺度唔排除係會比男性o黎得大囉

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-7 14:58 發表 查看引用來源

阿蛇講到咬落好好味,諗起好回味,揸字有陣味咁款喎😬
唔知你up 乜卵
不過如果講啫啫呢, 係o架 年青時覺得好臭好腥, 而家人大o左覺得好迷人
每次搞親我都一定要吞過精先滿足o既
同埋好唔中意口交之前人地專登走去沖水, 爆完之後話知你切落o黎浸過夜啦, 俾得本宮含o既就一定要有味道我先覺得係口交囉

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-6-7 15:18 發表 查看引用來源

你同我條菜一樣勁喜歡吞精?🤣🤣🤣
我唔係菜
我只係一條蛇 😁

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 15:44 發表 查看引用來源
突然間聯想到蛇條脷
點解唔係蛇腰嘅🥺

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-7 19:05 發表 查看引用來源

這個妳說過很多了 😂
但始終沒有解釋清楚 為什麼那麼喜歡替人口交
那些「一次性」的也是這樣脫了褲子就含下去嗎?
妳不怕?
真係唔好意思 差d 遺忘o左你...
點解中意呢... 好難講得出單一一個原因囉
好老實講剛開始有性行為o既時候係唔中意o既, 加上口技麻麻
可以話係有一段時間自己立志要苦練囉, 一有機會就去含, 強迫自己要去習慣佢 (味道)
之後稍為叫做學有所成囉, 咪開始囂囉 開始用o黎surprise 人
本來就只係對男朋友o既, 都未曾搞過o野之前攬吓錫吓俾人摷吓有d 興起就烏低身幫佢含同埋口爆,
中意睇完事之後對方果個好驚訝好不敢相信o既樣嘛
跟住果d 拍拖同拍拖之間單身o既時候... 唔駛再重覆上面講過o既野啦~
呢個係原因之一

同埋我性格你應該知o架 - 如果你話唔了解我真係會好hurt
周圍都有人埋怨, 話身邊o既女友/ 老婆唔肯用口, 性生活好唔協調,
我就係要做另類果隻, 就係要做一個可以靠把口將伴侶啜乾o既女人
當然某程度上係為o左留住身邊人等佢滿足同埋驕傲啦
你可以話--而且事實亦都証明o左--單靠性行為唔係百分百可以令感情長長久久,
但係我諗通o左好耐o架啦, 可以做o既我都要先做晒佢, 對方賤格係對方o既事,
至少我可以理直氣壯大大聲咁講話係你欠我而唔係我欠你

再o黎o既就係受av 薰陶 從前d 咸片冇咁多花款呀
一開始係睇vcd o既日式咸片, 以前d 男友o既珍藏, 跟住自己都買過100蚊四隻果d
都係迎合男性口味為主, 插插插到最後都係射女優個嘴o架嘛
年少無知on99 果陣曾經一度以為做愛就應該係咁
漸漸仲覺得一個美女面上同嘴角都係精液個畫面好靚好sexy好有女人味添,
咁咪更加有樣學樣囉...

差唔多係咁卦, 以上係我點樣開始習慣同人口交o既過程
習慣o左之後有自信囉, 咪成日想含囉, 跟住含得多就連啫啫同精液o既味道都適應o左,
唔覺得嘔心之餘仲有d 享受, 算係精神上滿足卦

一次性果d... 呢個我真係答唔到你 因為當時係冇考慮咁多o野,
可以算係貪玩+對果d 人有些少好感 (7M 果次唔計)

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-7 19:01 發表 查看引用來源

不用擔心 不會的
嘻嘻這個我可以用性命擔保 😋
你愈o黎愈大口氣啦
點樣用性命擔保?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-8 19:25 發表 查看引用來源

妳哋後生一代唔明上世紀啲事物, 派報紙 = 快快放門口入面, 牛奶仔唔使入門放門口就得, 再唔明就算當我冇講過...
咁仲有個汁男又係乜?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-6-11 13:58 發表 查看引用來源

睇完貴妃詳盡的描述,
我都只能夠話貴妃係一個好女人,
是男人喜愛的尤物,
你對男人方面,
在床上進取的心,
其實某程度上都好容易俘虜到男人,
當然單靠性愛是不行的,
但如果我喜愛的女人,
再加上類似你在床上對男人的心,
我相信 ...
哈哈哈哈言重啦!
講尤物我拍馬都追唔上我樓下你樓上果位朋友
我呢種只不過係淫 發起脾四上o黎其實係ok 難頂o既
雖然努力改善中
但自問真係好似佢咁將老公當神咁拜, 任勞任怨又可咸可甜 我諗我仲要苦練一下

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 14:48 發表 查看引用來源
師姐講果個人都講到好白!😬
果個人挑釁本宫在先嘅😁
話咩我係媒體報章講「果種人」🙄

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 15:39 發表 查看引用來源
好姊妹何必內控!😂
佢已經唔再係好姊妹
係本宮老婆🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆