上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
52  54.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:34 發表 查看引用來源
其實你同你好姊妹心態一樣,只要對方開心,就算怎樣痛苦也只當是對他的奉獻,表明自己對他的忠誠!這方面你們挺像的!😊
哈哈哈我地係咪天生一對呢
但分別在於, 如果我果個辣興我一樣會小9 佢, 呢個死淫K 淨係會對老公唯命是從

咁樣呀...
嗯...

就係兩日之前, 即係星期一, 我地約好o左放工o係外面食埋飯先返屋企o既
咁食完飯返去, 其實o係路上已經蠢蠢欲動啦, 因為老公仔著住我送佢o既西裝, 我好中意老西o架
入到屋當然飽暖思淫慾即刻o黎一場大戰啦
佢摷到我興興地, 我跪地拉開佢褲頭拎出佢焗o左一日o既啫啫出o黎含
味道有d 重但口交係咁o架啦, 你咪又係一樣成日o係車上同你老公口爆
淨係啜乾淨晒d 咸味暫時冇ko 佢住, 因為前兩日都做過, 睇o黎唔需要兩次
佢一o野抱起我擲落梳化瘋狂咁打車輪, 又揸(上面)又捽(下面), 之後開始玩腳
佢先伸脷o係我腳板底一o野奶落去, 我觸電咁款痕到成身震晒
先o黎一個輕量級o既sm, 佢企起身捉住我雙腳, 兩隻手起勢咁r,
著鞋著o左成日對腳比平時敏感好多o架, 痕到我典來典去, 愈難受佢就愈興奮, 支野扯到鐵柱咁硬
嗌到我口水都乾咁滯啦, 唔可以反抗淨係死頂住等佢停手, 我先爬起o黎再啜啜佢支棒, 等佢再興奮d 忘形d  

我問佢係咪好想啜我d 腳趾, 佢剛想擺入口我就先縮開
同佢講我今日唔想俾, 但你可以強迫我o架, 例如話打我屁股, 打到我就範為止囉
然後就除晒身上所有剩餘o既衣物, 趴上梳化等佢去攞籐條
佢問我要點打, 我就話隨便你, 反正我身體都係屬於你o既, 你大力d 我盡量忍住, 我叫出聲算我輸, 輸o左對腳就任你玩
呢d 就係心有靈犀啦 佢可以出盡全身力量一籐鞭落o黎, 我一定叫到拆天o既, 但係佢冇咁做,
已經俾佢鞭o左好多年, 佢都掌握到我可以接受o既範圍, 會令我痛但係我能夠忍得住o既果種痛, 唔會即刻叫出聲
我心裡面數住o架, 好似係17-18下左右啦我都冇叫到, 跟住下一籐哼o左一聲, 佢話俾多次機會我喎..
其實咪即係想我難受多一陣啫 不過既然老公仔中意, 我捱多幾籐冇問題 最後埋單一共23 鞭

之後佢又一次抱起我, 又擲落梳化 又啜腳又69 玩o左半粒鐘,
居然問我可唔可以鞭我腳板底幾下! 我由心裡面笑o左出o黎
不知幾咁渴望由佢先提出要虐我而唔係下下我主動俾佢, 咁我咪好冧咁話傻豬呢d 野邊駛問o架,
我都已經係你o既人囉, 同口爆顏射一樣, 隨時自己o黎, 我一get 到馬上擺姿勢配合你
就係咁樣, 每隻腳板又俾人打o左廿下 (其實佢只係打o左5下, 其餘果d 係我自己要求再加o既)

打完奶完啜完, 當然開始插插啦, 我要佢坐o係梳化俾我自己騎, 臨射精之前單聲
un 左半粒鐘之後爬落去搣甩個套, 一口含住佢, 滿嘴而歸
今次好似服侍得老公好冧, 完事之後佢又再幫我奶多o左一陣, 賺多o左一個高潮
見佢咁落力, 抖抖之後飲杯o野食支煙dum下時間, 再嗌佢一齊洗白白, 搵衫果陣偷偷拎埋支潤滑油,
洗乾淨臨出o黎之前再用o黎幫佢打飛機, o係浴室俾佢顏射我

講完啦, 美女收唔收貨呀?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-16 13:19 發表 查看引用來源

咁有誠意打篇史詩式大作,冇可能會有人唔收貨嘅我估。

咦,星期一唔係即係端午節?咁過節法,又幾特別。而且,口味夠晒濃厚喎。
Jennie姐親自落痾打點敢冇誠意呀

所以咁好精力囉
話就話 "返工", 只係各自返去執執自己野, 心境同情緒同正常上班日總有d 唔一樣
佢我唔知, 我自己坐o係位度五粒鐘至少三粒半都係哼住歌/ 吹住口哨o既

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 13:32 發表 查看引用來源
但係放假都要返工?😂
人地尋日要開會present, 本來大安旨意long weekend 可以o係屋企準備o既,
點知個白痴仔星期日夜晚先發現帶漏o左o野返屋企所以做唔成, 咪放假自己返去囉
咁佢走o左我一個人又係on99, 都返去(扮)做下o野

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 14:15 發表 查看引用來源
唔同佢返公司大戰?😉
呢次冇, 人地真係有緊要o野做o架嘛
其實有d 期待, 即係約好陣間收工晚飯邊度等+點解決.... 係比我地平時都o係屋企o既食飯時間略早左dd o既,
講完時間之後四隻眼睛立即對望o左兩秒鐘, 大家都心照點解要約早o左但唔講出口
呢d 係我地之間o既甜蜜

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 16:01 發表 查看引用來源
輪到師姐今晚服侍老公?😉
人地服侍老公花臣比我仲多呀😂
詳情留番俾佢自己講, 不過怕且今晚都唔會有時間㗎啦

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 14:54 發表 查看引用來源

唔唔🤔
嘻😁😁

又捱打了 還打了那麼多 痛嗎?🥺🥺🥺

還挺好看的報告 就寛恕妳吧 😉
我出去買點晚餐的東西 回頭有時間再來欣賞
梗係痛啦😩
快D錫返我!🤓

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-17 07:12 發表 查看引用來源

嘻嘻言重了~
沒錯昨天下午有點點忙
單做泡菜就花了三個多小時了
他有事晚回來 所以又弄了一個妳最羨慕的烤肉串作宵夜和下酒菜
然後... 當然還有身體上的伺候 ...
頂你又三更半夜咁放肆....
點解你好似完全冇節食瘦身o既概念? 點解成日又辣又熱氣訓得又少皮膚都仲又白又滑?
點解? 點解? 一千萬個點解???

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-17 08:36 發表 查看引用來源

我的就沒有那麼多姿多彩了...
大概已經是十時半至十一時之間吧 吃完了宵夜小酌了兩杯
東西收好聊一會天之後他說有點累 就問他那麼還要不要服侍 他表示想我替他用口
便蹲到他的兩腿之間用嘴巴給他按摩那裡 ...
簡單唔代表唔好呀
但係有疑點喎 - 定還是你寫得太hea
冇前戲o既? 反轉身一野就捅入去唔痛o架?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-17 09:52 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻~~~
什麼叫沒有瘦身概念... 我還有每天在練舞妳不是不知道的
飲食的東西 可以百分之一百自己從零做起的 我從來不買現成盒裝罐裝的泡菜
老公不喜歡 他說老家那邊以前可是每家每戶有自己口味 跟外面買的完 ...
三鍋?!
三碗或者比較合理

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆