上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
52  54.8k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-18 11:30 發表 查看引用來源

真係好姐妹。
我都好想揸下k姐。
😚😚
妳講出嚟,真係唔怕k姐嬲?
果陣當時仲係男友o既主人都在場同枱小酌, 已經俾人目睹過啦

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-18 12:48 發表 查看引用來源

當然記得
那女生實在美得小仙女一樣

既然說趣事為什麼不描述一下? 我也是只知道有她的存在 什麼醉酒鬧事怎麼沒聽妳提起過?
咪就係飲酒囉.. 果陣差唔多晚晚冇o野做就飲...
都係一杯啫, 我唔係日日要劈果種人
只係好偶然咁一日吹水吹得投入, 一杯接一杯, 都係講d 男女關係o既o野,
都有d 性愛技巧分享咁啦
個鬼妹玩腳交玩得出神入化, 初時我唔信, 乾爭爭邊會舒服o架
佢真係示範俾我睇, 腳交姿勢咁chok 我隻手, 感覺真係幾得意, 佢對腳超軟超滑

順帶八卦分享: 據佢本人引述佢同佢個鬼仔男友, 面對面咁坐可以完全唔用手掂淨係用兩隻腳幫人出
佢會出完之後自己啜返自己腳趾咁話喎
俾佢玩完我隻手之後我選擇相信佢

又飲得有d 大, 你抽下我水我抽下你水咁, 佢問我有冇聽過australian kiss (佢係澳洲人), 我話冇,
佢哄埋o黎同我嘴, 嘴完一輪 hehe sorry 呢個係french kiss (伸脷o既接吻), 以下呢個先係australian...
原來就係奶西囉, 不過同french一樣伸埋脷入去, 點解叫australian 因為一個北一個南半球
初頭以為條友老作點知後來上網check過係真o既

就係咁啦, ff o既打車輪+玩手+玩腳趾+口交

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-18 12:52 發表 查看引用來源
咁揸落去觴感如何?😉
真係幾好手感 雖然隔住衫但係薄bra, 差d 想伸埋手入去摷
衰在有個男人在場, 為免意外走光所以冇咁做
如果唔係人地就真嬲o架啦

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-18 12:59 發表 查看引用來源

哎呀!
一定係在蛇哥哥、蛇姐淫威下被揸啦!
可憐的k姐。
蛇哥係個賤人, 但呢鋪真係唔關佢事, 純粹係我本人手多多

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-18 15:06 發表 查看引用來源

k姐有冇揸返妳,或
向妳扭扭屁股,單單眼....
😀
(諗諗都係唔好講到咁白, 人地未必中意話晒都係好朋友, 睇過知道就算啦🤫)

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 17:51 發表 查看引用來源
娘娘,請問「鬼妹」是否即係傳說中嘅溝妹?好索嗰位?

小弟翻查《狗公百科全書1979年版(合訂本)》,發現有一項「接吻四式」,原文註解copy and paste如下:
全中, 就係果位
我都係同一千零一個人合租過啫

想問點解百科全書係1979年版? 莫非係你出廠嘅年份 🤨

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-20 18:27 發表 查看引用來源

書?我哪裡有什麼書?
唔好望我, 我都唔知係乜春

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-21 11:18 發表 查看引用來源

蛇姐不是叫大家分享一人一個床上趣事嗎?
我的k姐寫得好,蛇姐寫得炒呀!
上次俾你講o左佢一句咩軟綿綿... 我仲o係果個畫面入面出唔到o黎
佢其實寫o左o架啦, 雖然得幾句, 大概劇情係夜晚同老公宵夜隊酒然後幫佢含,
含到一半被老公拎轉身咩前戲都冇就咁後入之後射埋o係口
個畫面勁AV 囉, 呢位女士真係純過綿羊咁任人宰割

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-21 13:40 發表 查看引用來源
講下自己的瘀事:記得初初,想同佢含的,但玩下玩下那個好似鋼盔的東西,手指掰開咗個嘴嘴,睇到裡面紅紅的,很可愛,就用手指尾的手指甲插入去......
結果主人很生氣,大大力咁打了我屁屁。
之後幾次,主人都要綁住我雙手,才比我含。

...
哈哈哈哈真係欽敬你o既勇氣
(load 左一陣, "好似鋼盔的東西" 應該係講龜頭冇錯吧?)

指甲插入去唔痛到佢仆街?

話時話你主人都應該要訓練一下你 片我唔方便放, 上google 搜一下 blowjob caning
即係邊打屁股邊同佢含o既遊戲, 打大力o既話好考功夫o架,
除o左要忍到之餘仲要夠定力, keep到幫人含o既節奏
我主人最近將佢加入埋去我o既練習課程入面, 15分鐘之內吹唔爆o既話要另外再罰
我都要學變軟綿綿d 所以二話不說答應o左老公仔我接受呢個訓練
每星期至少一定要受一次!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 14:20 發表 查看引用來源咁你主人耐力都好勁,可以忍到師姐口技15分鐘!咁唔得佢會點罰?
挑你高估o左佢啦 平時10分鐘樓下佢必爆
打得用力我點都會窒o左一窒令佢冇咁舒服, 咁咪耐o左囉!
(訓練o既用意正正就係要練到承受住鞭打o既痛都儘量若無其事咁服侍人)
15分鐘只係入門, 之後會再收緊

超時都完成唔到咪吹爆完之後繼續捱打囉
原本仲計緊數話超幾多分鐘要打幾多籐, 有上進心o既本宮話 NO,
任務只有成功同失敗兩個可能, 超十秒鐘都係超, 同超十分鐘一樣都係咁失敗,
所以只要限時一到我都吹唔爆, 就劃一收費俾你打30 下
哪怕只係超一秒鐘, 屁股都送俾你隨便打

我有體育精神o架, 唔會話橫掂都fail 囉, 於是就放棄 hea住咁含,
因為都係口技o既鍛鍊, 鍛鍊如何o係壓力之下依然俾最大o既享受俾對方
一樣要最有heart 咁繼續啜啜啜, 啜爆佢之後勇敢而有尊嚴咁去受罰
呢個先係我覺得做女奴o既真諦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆