上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.8k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-8 14:21 發表 查看引用來源

唔明。
係咪即係派報紙同汁男😂

好耐無見一個咁受歡迎的POST了.

等老人家又講下當年, 同當時既女朋友去九龍塘爆房, 後推直到好舒暢咁射哂, 再等到軟軟地抆返出黎, 大吃一驚......個袋呢? 點解得返條橡筋COOL住既? 原因插到袋都爛埋, 變相亦中出左. 咁問題就黎啦, 爛左既袋去左邊呢? 到依家都係一個迷

試過食完春藥,以為冇料到,瞓覺,到半夜成身好熱,自己除衫,含硬佢,自己坐上去,好似野馬咁亂騎,好似餓狼見到鮮肉咁

引用:
原帖由 atalla221 於 2021-6-8 15:56 發表 查看引用來源

等老人家又講下當年, 同當時既女朋友去九龍塘爆房, 後推直到好舒暢咁射哂, 再等到軟軟地抆返出黎, 大吃一驚......個袋呢? 點解得返條橡筋COOL住既? 原因插到袋都爛埋, 變相亦中出左. ...
成個袋漏咗系條女個閪裡面真系試過

回覆 68# 蛇貴妃 的帖子

因為蛇腰在你身上面🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-8 16:16 發表 查看引用來源
試過食完春藥,以為冇料到,瞓覺,到半夜成身好熱,自己除衫,含硬佢,自己坐上去,好似野馬咁亂騎,好似餓狼見到鮮肉咁
i
真係有用?成日好想試吓俾人強暴😂

利申,男🌚

引用:
原帖由 atalla221 於 2021-6-8 15:56 發表 查看引用來源

等老人家又講下當年, 同當時既女朋友去九龍塘爆房, 後推直到好舒暢咁射哂, 再等到軟軟地抆返出黎, 大吃一驚......個袋呢? 點解得返條橡筋COOL住既? 原因插到袋都爛埋, 變相亦中出左. ...
我都試個 要沖水落妹度攞番出黎

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-8 17:11 發表 查看引用來源

我都試個 要沖水落妹度攞番出黎
好似個個都試過😂

所以唔敢再用0.01,笠得緊玩得大力好易爛🌚

同ex sp 玩算好,人妻打開針可以無限中出😂😂

引用:
原帖由 archimedes5 於 2021-6-8 17:10 發表 查看引用來源
i
真係有用?成日好想試吓俾人強暴😂

利申,男🌚
果次無意網上買,但而家已經買唔番啦

引用:
原帖由 archimedes5 於 2021-6-8 17:15 發表 查看引用來源

好似個個都試過😂

所以唔敢再用0.01,笠得緊玩得大力好易爛🌚

同ex sp 玩算好,人妻打開針可以無限中出😂😂
我磨穿過兩三次 玩到好唔開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆