上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.9k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 8/6/2021 18:25 發表 查看引用來源

我磨穿過兩三次 玩到好唔開心
哈,阿星打穿又試過,得番個橡筋圈又試過,家陣用深入就好少有啲咁粗魯嘅事出現😬

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-8 14:21 發表 查看引用來源

唔明。
妳哋後生一代唔明上世紀啲事物, 派報紙 = 快快放門口入面, 牛奶仔唔使入門放門口就得, 再唔明就算當我冇講過...

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-8 18:25 發表 查看引用來源

我磨穿過兩三次 玩到好唔開心
Ex sp 應該會直接中出食事後😂

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-8 17:40 發表 查看引用來源
果次無意網上買,但而家已經買唔番啦
師姐隻藥要吾要溝野架?

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-6-8 02:48 發表 查看引用來源
試過射完,條女即刻含,應該係所謂既黃金幾秒咁,第一次試咁樣,太刺激,射左啲唔知係精定係尿既液體出黎,仲要係好多,條女含唔哂,攪到張床濕哂 ...
試過夾硬含最後係苦、佢話係尿因為佢急尿

呢樣野我試過幾次,都係用0.01,插到爆套又試過,又試過射完先發覺個套係個西入面,我而家都唔用0.01了

回覆 114# 失常少女 的帖子

師姐你介紹果隻,我買左,等SP黎完M會試

回覆 115# 失常少女 的帖子

果次SP話係無味,而我好肯定唔係精,真係估唔到男人都會好似潮吹咁,不過個感覺係好正,人生試過一次,好想在試,不過攞唔返果個感覺

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-6-8 21:28 發表 查看引用來源
果次SP話係無味,而我好肯定唔係精,真係估唔到男人都會好似潮吹咁,不過個感覺係好正,人生試過一次,好想在試,不過攞唔返果個感覺
我吞個時都覺吾係精,覺得真係最後一滴黎

引用:
原帖由 夏天真好 於 2021-6-8 21:26 發表 查看引用來源
師姐你介紹果隻,我買左,等SP黎完M會試
你面交定點???用咩量器去 量

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆