上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.8k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-7 19:01 發表 查看引用來源

不用擔心 不會的
嘻嘻這個我可以用性命擔保 😋
你愈o黎愈大口氣啦
點樣用性命擔保?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-8 19:25 發表 查看引用來源

妳哋後生一代唔明上世紀啲事物, 派報紙 = 快快放門口入面, 牛奶仔唔使入門放門口就得, 再唔明就算當我冇講過...
咁仲有個汁男又係乜?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 08:11 發表 查看引用來源

真係唔好意思 差d 遺忘o左你...
點解中意呢... 好難講得出單一一個原因囉
好老實講剛開始有性行為o既時候係唔中意o既, 加上口技麻麻
可以話係有一段時間自己立志要苦練囉, 一有機會就去含, 強迫自己要去習慣 ...
嘻嘻妳也有過可愛的時候
把成人影片裡面的情節當成是真事
媒體報章上說的原來就是妳這種人 -- 將AV 和常規性教育混為一談
幸好沒出什麼意外啊!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 08:25 發表 查看引用來源

你愈o黎愈大口氣啦
點樣用性命擔保?
因為妳們描述的事 老公都經常有對我做

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-11 08:11 發表 查看引用來源

真係唔好意思 差d 遺忘o左你...
點解中意呢... 好難講得出單一一個原因囉
好老實講剛開始有性行為o既時候係唔中意o既, 加上口技麻麻
可以話係有一段時間自己立志要苦練囉, 一有機會就去含, 強迫自己要去習慣 ...
睇完貴妃詳盡的描述,
我都只能夠話貴妃係一個好女人,
是男人喜愛的尤物,
你對男人方面,
在床上進取的心,
其實某程度上都好容易俘虜到男人,
當然單靠性愛是不行的,
但如果我喜愛的女人,
再加上類似你在床上對男人的心,
我相信自己會逃不掉囉!😅
你都講得好啱,
男人是冇辦法,
至少你冇欠佢,
呢點我認同你的。👍

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-6-11 13:58 發表 查看引用來源

睇完貴妃詳盡的描述,
我都只能夠話貴妃係一個好女人,
是男人喜愛的尤物,
你對男人方面,
在床上進取的心,
其實某程度上都好容易俘虜到男人,
當然單靠性愛是不行的,
但如果我喜愛的女人,
再加上類似你在床上對男人的心,
我相信 ...
哈哈哈哈言重啦!
講尤物我拍馬都追唔上我樓下你樓上果位朋友
我呢種只不過係淫 發起脾四上o黎其實係ok 難頂o既
雖然努力改善中
但自問真係好似佢咁將老公當神咁拜, 任勞任怨又可咸可甜 我諗我仲要苦練一下

回覆 136# 蛇貴妃 的帖子

師姐講果個人都講到好白!😬

回覆 136# 蛇貴妃 的帖子

一個女性肯認自己係淫,而唔介意,對男人嚟講已經係一件寶物咁厲害

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-11 15:16 發表 查看引用來源
一個女性肯認自己係淫,而唔介意,對男人嚟講已經係一件寶物咁厲害
無錯,夠淫嘅女人,確能令男人樂而忘返,回味無窮。😁😁😁

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-11 14:48 發表 查看引用來源
師姐講果個人都講到好白!😬
果個人挑釁本宫在先嘅😁
話咩我係媒體報章講「果種人」🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆