上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.7k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-7 13:02 發表 查看引用來源
唔系我追人...系人哋追我...一時失守俾人食埋隻豬,仲要負責任變埋老婆
WTF!
有咁不勞而獲o既事?
外面幾多人費盡九牛二虎之力都媾唔到女

不過我老公仔嚴格o黎講都算係我追返o黎o既
被人追同追人, 某程度上我都係會選擇後者

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 13:10 發表 查看引用來源

WTF!
有咁不勞而獲o既事?
外面幾多人費盡九牛二虎之力都媾唔到女

不過我老公仔嚴格o黎講都算係我追返o黎o既
被人追同追人, 某程度上我都係會選擇後者 ...
果陣好蠢架....咩都唔識.....

咁過癮嘅題目,阿星都講下最近嘅笑話:同兩位女伴喺酒店貴賓套房俾其中一位同小星星用緊口嘅時候,另一位女伴一手推開用口嘅女伴,然後一手揸落小星星度,小星星忍唔住,星塵爆發咗………真尷尬😬

出多次文添,偷個位放多個故仔先😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-7 13:14 發表 查看引用來源
果陣好蠢架....咩都唔識.....
聽你咁講佢唔係處?

回覆 8# 825 的帖子

呢下又真係幾攪笑

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 12:48 發表 查看引用來源
我都講下先~

細個果陣嘛   一位前任,
已經同佢搞過好幾次, 其中一次話想問我一個問題,
反問返佢咩事啦, 條友谷到面都紅晒, 啊o左半日都講唔出口,
好似便秘咁款幾經辛苦先"必"到幾隻字出o黎,
原來係想問可唔 ...
可以屌條女個口的確好爽😘😘😘

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 13:34 發表 查看引用來源

聽你咁講佢唔係處?
我哋搞咗成5分鐘都入唔倒,最後佢揸住我碌嘢隊入佢果度,感覺好濕好滑,隊咗唔夠5分鐘就出嘢🤭😂佢緊係唔係第一次啦😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 12:37 發表 查看引用來源

哈哈~ 唔只一次係同一個人定係好幾個人?
換轉係我o既話我諗頭一次我會happy o既 某程度上係種讚美
係唔同人 唔同年齡。。。。當然我都係。。。

回覆 1# 淫亂小魔星 的帖子

咁佢地係想要緊定鬆架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆