上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.7k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 13:49 發表 查看引用來源
咁佢地係想要緊定鬆架
佢地直覺會鬆 但入左覺得緊 係好事呀XD

廿年前,中午時間上條女屋企搞嘢,埋尾差唔多要射嘅時候,門鐘響,係佢老豆返,嗰刻好冷靜,我話就快射,做埋先,跟住佢去冲涼,我扮上嚟整電腦,第一次見家長就係咁樣,而家條女變咗老婆,Uncle變外父

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-6-7 13:43 發表 查看引用來源

可以屌條女個口的確好爽😘😘😘
點解要屌口呢?
(我理解屌係抽插o既意思)
口爆應該係訓低享受人地俾你o既服務嘛, 唔係咁o既咩?

我本身唔介意, 只係諗到男人支o野o係我口出出入入, 一旦太用力刮落我d 牙度
替佢心寒啫

但係賤格d 講, 咁又不失為一個可以o係呢個post 分享出o黎o既趣事一宗

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 14:07 發表 查看引用來源

點解要屌口呢?

我本身唔介意, 只係諗到男人支o野o係我口出出入入, 一旦太用力刮落我d 牙度
替佢心寒啫

但係賤格d 講 ...
好多男人係屋企無口吊。。。。。架。。。。。

回覆 24# 淫亂小魔星 的帖子

但係我覺得吊口,有D唔尊重女性同睇太多AV FF太多......有D唔係咁好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 14:07 發表 查看引用來源

點解要屌口呢?

替佢心寒啫

但係賤格d 講 ...
能夠抽插條女個口系好有征服感,猛抽插到射野爽過屌隻閪,條女佩合仲會啜埋啲精,至於你話會撞到啲牙就要條女多加練習🤣🤣🤣
至於你講果隻應該只可以叫做含撚同啜下個袋,系另外一種享受😘😘😘

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:19 發表 查看引用來源
但係我覺得吊口,有D唔尊重女性同睇太多AV FF太多......有D唔係咁好
所以話唔系咁女會肯,好多含撚已經系極限

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:19 發表 查看引用來源
條女喜歡咪得。。。。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 14:19 發表 查看引用來源
呢啲嘢各人喜歡啦,人人喜好唔同嘅😬

回覆 28# 淫亂小魔星 的帖子

唔係架,就算佢好想,我都會尷尷尬尬咁,之後仲要拉起佢寧願同佢KISS

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆