上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-21 11:55 發表 查看引用來源

上次俾你講o左佢一句咩軟綿綿... 我仲o係果個畫面入面出唔到o黎
佢其實寫o左o架啦, 雖然得幾句, 大概劇情係夜晚同老公宵夜隊酒然後幫佢含,
含到一半被老公拎轉身咩前戲都冇就咁後入之後射埋o係口
個畫面勁AV  ...
👏👏
就是這些趣事,蛇姐寫了,k姐呢?

回覆 319# 美白女孩 的帖子

咁你喜歡姐姐還是妹妹?😉

回覆 320# 蛇貴妃 的帖子

係呀,佢老公就好啦!😉

講下自己的瘀事:記得初初,想同佢含的,但玩下玩下那個好似鋼盔的東西,手指掰開咗個嘴嘴,睇到裡面紅紅的,很可愛,就用手指尾的手指甲插入去......
結果主人很生氣,大大力咁打了我屁屁。
之後幾次,主人都要綁住我雙手,才比我含。

如果有我k姐咁軟綿綿就好啦!

回覆 324# 美白女孩 的帖子

所以之後就鐘意比人綁住?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 13:31 發表 查看引用來源
咁你喜歡姐姐還是妹妹?😉
女孩子的秘密,蛇姐k姐都咁中意!
☺️☺️

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-21 13:40 發表 查看引用來源
講下自己的瘀事:記得初初,想同佢含的,但玩下玩下那個好似鋼盔的東西,手指掰開咗個嘴嘴,睇到裡面紅紅的,很可愛,就用手指尾的手指甲插入去......
結果主人很生氣,大大力咁打了我屁屁。
之後幾次,主人都要綁住我雙手,才比我含。

...
哈哈哈哈真係欽敬你o既勇氣
(load 左一陣, "好似鋼盔的東西" 應該係講龜頭冇錯吧?)

指甲插入去唔痛到佢仆街?

話時話你主人都應該要訓練一下你 片我唔方便放, 上google 搜一下 blowjob caning
即係邊打屁股邊同佢含o既遊戲, 打大力o既話好考功夫o架,
除o左要忍到之餘仲要夠定力, keep到幫人含o既節奏
我主人最近將佢加入埋去我o既練習課程入面, 15分鐘之內吹唔爆o既話要另外再罰
我都要學變軟綿綿d 所以二話不說答應o左老公仔我接受呢個訓練
每星期至少一定要受一次!

回覆 327# 蛇貴妃 的帖子

咁你主人耐力都好勁,可以忍到師姐口技15分鐘!咁唔得佢會點罰?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 14:20 發表 查看引用來源咁你主人耐力都好勁,可以忍到師姐口技15分鐘!咁唔得佢會點罰?
挑你高估o左佢啦 平時10分鐘樓下佢必爆
打得用力我點都會窒o左一窒令佢冇咁舒服, 咁咪耐o左囉!
(訓練o既用意正正就係要練到承受住鞭打o既痛都儘量若無其事咁服侍人)
15分鐘只係入門, 之後會再收緊

超時都完成唔到咪吹爆完之後繼續捱打囉
原本仲計緊數話超幾多分鐘要打幾多籐, 有上進心o既本宮話 NO,
任務只有成功同失敗兩個可能, 超十秒鐘都係超, 同超十分鐘一樣都係咁失敗,
所以只要限時一到我都吹唔爆, 就劃一收費俾你打30 下
哪怕只係超一秒鐘, 屁股都送俾你隨便打

我有體育精神o架, 唔會話橫掂都fail 囉, 於是就放棄 hea住咁含,
因為都係口技o既鍛鍊, 鍛鍊如何o係壓力之下依然俾最大o既享受俾對方
一樣要最有heart 咁繼續啜啜啜, 啜爆佢之後勇敢而有尊嚴咁去受罰
呢個先係我覺得做女奴o既真諦

回覆 329# 蛇貴妃 的帖子

你對你主人真係好!你咪同某人一樣比老公咁好!😉咁你你69咁幫佢含?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆