上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.8k

回覆 360# 美白女孩 的帖子

咁你自願比佢綁架嘛,你都唔會反抗!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 13:23 發表 查看引用來源
都綁到實實咁,點反抗先?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 13:23 發表 查看引用來源
咪當享受下強姦囉!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 12:09 發表 查看引用來源
隨便講, 咩都講得 只要係令你諗返起會會心微笑o既
果陣訓到半夜俾支好熱好大既棒棒了醒,我以為佢好想要,所以幫佢含左陣就坐左上去,事後佢問我點解咁想要?我話我以為你想要咋

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 17:30 發表 查看引用來源

果陣訓到半夜俾支好熱好大既棒棒了醒,我以為佢好想要,所以幫佢含左陣就坐左上去,事後佢問我點解咁想要?我話我以為你想要咋
師妹,呢排好嗎?

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-27 18:03 發表 查看引用來源
師妹,好耐冇見,呢排好嗎?
好耐無見

唔算好,但everything is going better

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 21:48 發表 查看引用來源

好耐無見

唔算好,但everything is going better
希望好啦。好好珍惜。

試過同過個青頭仔攪野,個青頭仔攪好耐都入唔到,最後要我女上咁揸住佢碌野慢慢插入去,之後比我UNUN下以秒去計就出左野,佢即刻呆左!

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-6-29 22:07 發表 查看引用來源
試過同過個青頭仔攪野,個青頭仔攪好耐都入唔到,最後要我女上咁揸住佢碌野慢慢插入去,之後比我UNUN下以秒去計就出左野,佢即刻呆左!
好陰公,人世間最痛苦莫過於此,不過唔怕吖,青頭仔應該好快回氣。

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-6-29 22:07 發表 查看引用來源
嘻嘻~青頭頭15分鐘就可以起機,第二次起碼有20~30分鐘先射嘢😅😅😜🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆