上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.8k

有時好亂 我比較m  老公要提佢先會出下力摑打 sp一黎就會重點咁打 同老公搞搞下有時好想講 可唔可以唔好咁悶

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-30 06:42 發表 查看引用來源
嘻嘻~青頭頭15分鐘就可以起機,第二次起碼有20~30分鐘先射嘢😅😅😜🤪
一DD啦,試過幾個青頭仔,有D第二次都好快,不過全部都有個共通點,對住冇著衫既我眼定定雞手鴨腳咁,FEEL到手震震咁摸我好好笑.

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-7-1 23:30 發表 查看引用來源

一DD啦,試過幾個青頭仔,有D第二次都好快,不過全部都有個共通點,對住冇著衫既我眼定定雞手鴨腳咁,FEEL到手震震咁摸我好好笑.
你頭像真係好吸引 大波就真的無得頂

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-7-1 19:26 發表 查看引用來源
有時好亂 我比較m  老公要提佢先會出下力摑打 sp一黎就會重點咁打 同老公搞搞下有時好想講 可唔可以唔好咁悶
我又想打下你喎 原來你係m

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-6-29 22:07 發表 查看引用來源
試過同過個青頭仔攪野,個青頭仔攪好耐都入唔到,最後要我女上咁揸住佢碌野慢慢插入去,之後比我UNUN下以秒去計就出左野,佢即刻呆左!
靚姐姐咩情況下搵到青頭仔?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-24 10:35 發表 查看引用來源

不是。

記得那時,讀小二(哈哈!小二,小三)吧。
有一晚睇古裝電視,個女主角被綁雙手吊住,破爛的衣袖跌哂落嚟,露出頸、手臂條條帶血鞭㾗,仲好勇敢咁向打手吐口水.......
個晚就用繩,打圈套住雙手吊在衣櫃門度。
玩咗幾次好好玩 ...
芭蕾舞鞋,高級興趣班。

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-7-1 23:30 發表 查看引用來源

咁…食過几多個青頭仔呀😅有無幫佢哋吹呢🤭🤭

引用:
原帖由 yumi888 於 2021-6-29 22:07 發表 查看引用來源
試過同過個青頭仔攪野,個青頭仔攪好耐都入唔到,最後要我女上咁揸住佢碌野慢慢插入去,之後比我UNUN下以秒去計就出左野,佢即刻呆左!
青頭仔都叫情有可原,唔係就真心會有d失望同埋唔合格
btw我有聽過沖涼就已經ko

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 07:55 發表 查看引用來源

青頭仔都叫情有可原,唔係就真心會有d失望同埋唔合格
btw我有聽過沖涼就已經ko
咁又冇咁誇張 乜女仔會食青頭咩 冇經驗

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-2 14:24 發表 查看引用來源
芭蕾舞鞋,高級興趣班。
芭蕾舞鞋?嘻嘻。係女仔都中意靚啦,特別是硬頭鞋子,真係好靚,鞋頭尖尖窄窄,穿上後腳趾被束得緊緊的,再綁上帶子.....
😚😚
我會用繩子由腳尖綁起,綁腳掌,腳眼......一路綁上去膝頭哥。
這時就覺得下邊好似急急地,但又唔似想痾尿咁,對腳夾到實實(現在想起,唔知係唔係就....😚😚),總之就係中意,要繼續綁實,越實就越想綁,綁下綁下就瞓著咗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆