上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.7k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-7 14:12 發表 查看引用來源

好多男人係屋企無口吊。。。。。架。。。。。
呢句就真係架。。。所以好多男人好想😅

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:19 發表 查看引用來源
但係我覺得吊口,有D唔尊重女性同睇太多AV FF太多......有D唔係咁好
都唔係o既, 女性好多俾人奶果陣都會情不自禁夾人地個頭...
同埋可能只係我啦 間唔中除低對鞋就一腳伸過去 佢都會捧住又鍚又啜...
要公平o既, 我做得咁樣自然都會接受對方肉緊起o黎屌下口...
之前咁講係因為如果幫人含我自不然會好小心避免整傷佢,
但如果係佢主動用力, 一下對唔正出力捅入o黎撞落我d 牙度唔係我控制得到o架嘛

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:38 發表 查看引用來源
唔係架,就算佢好想,我都會尷尷尬尬咁,之後仲要拉起佢寧願同佢KISS
咁耐我都係一個sp會做呢個動作。。。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-7 13:14 發表 查看引用來源
咁過癮嘅題目,阿星都講下最近嘅笑話:同兩位女伴喺酒店貴賓套房俾其中一位同小星星用緊口嘅時候,另一位女伴一手推開用口嘅女伴,然後一手揸落小星星度,小星星忍唔住,星塵爆發咗………真尷尬😬 ...
睇o黎小星星都係中意人地粗暴

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-7 14:39 發表 查看引用來源
呢句就真係架。。。所以好多男人好想😅
我屋企果件都間中要起口機 所以我明白

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-7 14:41 發表 查看引用來源

我屋企果件都間中要起口機 所以我明白
我屋企件我奶咗佢好耐好多次,佢先至用口幫我🤪

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 14:39 發表 查看引用來源

都唔係o既, 女性好多俾人奶果陣都會情不自禁夾人地個頭...
同埋可能只係我啦 間唔中除低對鞋就一腳伸過去 佢都會捧住又鍚又啜...
要公平o既, 我做得咁樣自然都會接受對方肉緊起o黎屌下口...
之前咁講係因為 ...
夾人個頭又冇咩野WOR 我覺得,因為係敏感者,
除鞋錫最緊要係對方知道而配合者,我又覺得OK WOR
不過最緊要係對方感覺舒服同重事

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:38 發表 查看引用來源
唔係架,就算佢好想,我都會尷尷尬尬咁,之後仲要拉起佢寧願同佢KISS
試一次吧
試過你應該會從此改觀

回覆 33# 淫亂小魔星 的帖子

竟然,我覺得好正架呢下

回覆 38# 蛇貴妃 的帖子

其實試過,不過我都係望住個女生覺得好唔尊重佢,所以同佢之後我都叫佢唔好再咁做,我會拉起佢KISS

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆