上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  54.7k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:43 發表 查看引用來源

夾人個頭又冇咩野WOR 我覺得,因為係敏感者,
除鞋錫最緊要係對方知道而配合者,我又覺得OK WOR
不過最緊要係對方感覺舒服同重事
所以呢, 即係有d 女人以為男人唔會中意o既o野, 男人角度其實都"ok wor"  
掉返轉頭都係一樣囉

我唔能夠好清楚咁公開佢地係乜水, 但其實一樣係到o左情到濃時果個moment,
據我所知女性可以接受o既尺度唔排除係會比男性o黎得大囉

你都岩既,可以咁樣拉起佢,可能反而係佢覺得我好古怪咁,不過最重要係互相尊重
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 14:51 發表 查看引用來源

所以呢, 即係有d 女人以為男人唔會中意o既o野, 男人角度其實都"ok wor"  
掉返轉頭都係一樣囉

我唔能夠好清楚咁公開佢地係乜水, 但其實一樣係到o左情到濃時果個moment,
據我所知女性可以接受o既尺度唔排除係會比 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 7/6/2021 14:39 發表 查看引用來源

都唔係o既, 女性好多俾人奶果陣都會情不自禁夾人地個頭...
同埋可能只係我啦 間唔中除低對鞋就一腳伸過去 佢都會捧住又鍚又啜...
要公平o既, 我做得咁樣自然都會接受對方肉緊起o黎屌下口...
之前咁講係因為 ...
阿蛇講到咬落好好味,諗起好回味,揸字有陣味咁款喎😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:45 發表 查看引用來源
竟然,我覺得好正架呢下
因為大部分都係想口交

回覆 43# star_platina 的帖子

星爺聽到似層層,感到9痕痕咁樣TIM

回覆 44# 淫亂小魔星 的帖子

口交係會既,不過都要錫架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 7/6/2021 14:41 發表 查看引用來源

睇o黎小星星都係中意人地粗暴
查實阿星喜歡女士們喜歡嘅嘢,當日果位女伴好心急揸落去,用口果位女伴技巧又超班,而且環境情調令到阿星緊張先會咁😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 7/6/2021 15:00 發表 查看引用來源
星爺聽到似層層,感到9痕痕咁樣TIM
唔啦,阿星老淫家,觀摩下好啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-7 14:58 發表 查看引用來源

阿蛇講到咬落好好味,諗起好回味,揸字有陣味咁款喎😬
唔知你up 乜卵
不過如果講啫啫呢, 係o架 年青時覺得好臭好腥, 而家人大o左覺得好迷人
每次搞親我都一定要吞過精先滿足o既
同埋好唔中意口交之前人地專登走去沖水, 爆完之後話知你切落o黎浸過夜啦, 俾得本宮含o既就一定要有味道我先覺得係口交囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 7/6/2021 15:13 發表 查看引用來源

唔知你up 乜卵
不過如果講啫啫呢, 係o架 年青時覺得好臭好腥, 而家人大o左覺得好迷人
每次搞親我都一定要吞過精先滿足o既
同埋好唔中意口交之前人地專登走去沖水, 爆完之後話知你切落o黎浸過夜啦, 俾得 ...
阿蛇知阿星講乜輪先有咁多回覆囉,唔係阿星一句,阿蛇邊得嚟咁多嘢講呢😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆