上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
59  54.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-23 12:24 發表 查看引用來源

唔係施暴人哋嗰個最爽咩?

計我話,被人施暴一啲都唔過癮。
施暴?
話就話施暴,唔通真係大刑侍候咩?!
唔死都傷啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 13:42 發表 查看引用來源
所以之後就鐘意比人綁住?😉
不是。

記得那時,讀小二(哈哈!小二,小三)吧。
有一晚睇古裝電視,個女主角被綁雙手吊住,破爛的衣袖跌哂落嚟,露出頸、手臂條條帶血鞭㾗,仲好勇敢咁向打手吐口水.......
個晚就用繩,打圈套住雙手吊在衣櫃門度。
玩咗幾次好好玩,就玩起綁腳,原來綁埋腳就仲好玩!
由腳趾公一直綁到上膝頭哥,緊緊的,摸住凸起肉就係覺得好玩。
結果就越綁越高。
後來覺得綁腳趾痛,就著住對鞋嚟綁,特別係芭蕾舞鞋,咁樣可以綁住瞓一晚。
就咁樣發覺著細碼鞋,緊緊的,越緊越好。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-23 15:57 發表 查看引用來源

正常人梗係咁諗啦。

不過,有啲另類人硬係好似唔被人大刑侍候過就唔開心嘅。
有時大力打真係好正好刺激。
試過主人塞住口嚟打,打到小小出血,連籐條都有血漬。
當時屁屁由紫紅轉到藍黑色,又痛又㷫,好似被火燒咁。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 11:17 發表 查看引用來源
師姐都好M喎!係咪越打會越多水?😉
都係一次,痛到癲㗎,點有水出吖。

好瘀:
有次綁住雙手,仲係著住高踭鞋,主人係咁追住對腳嚟打,痛到我跳嚟跳去,走走下,突然尿急,就咁標咗出嚟。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 11:38 發表 查看引用來源
咁係咪好羞恥?底底咪濕晒?咁之後冇著?😉
係主人面前,邊冇著嘅權利㗎。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 11:38 發表 查看引用來源
咁係咪好羞恥?底底咪濕晒?咁之後冇著?😉
中學時,有本綁綁嘅雑誌,大家一齊睇就臉紅紅,返到屋企,就匿埋喺房睇。
都覺羞恥心嘅。
😀😀

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 12:01 發表 查看引用來源
咁師姐有冇玩過扮強姦?😉
主人綁住嚟插插,唔知算唔算?!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 13:23 發表 查看引用來源
咁你自願比佢綁架嘛,你都唔會反抗!😂
都綁到實實咁,點反抗先?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-24 13:23 發表 查看引用來源
咁你自願比佢綁架嘛,你都唔會反抗!😂
咪當享受下強姦囉!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-2 14:24 發表 查看引用來源
芭蕾舞鞋,高級興趣班。
芭蕾舞鞋?嘻嘻。係女仔都中意靚啦,特別是硬頭鞋子,真係好靚,鞋頭尖尖窄窄,穿上後腳趾被束得緊緊的,再綁上帶子.....
😚😚
我會用繩子由腳尖綁起,綁腳掌,腳眼......一路綁上去膝頭哥。
這時就覺得下邊好似急急地,但又唔似想痾尿咁,對腳夾到實實(現在想起,唔知係唔係就....😚😚),總之就係中意,要繼續綁實,越實就越想綁,綁下綁下就瞓著咗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆