一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
5  54.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 12:48 發表 查看引用來源
我都講下先~

細個果陣嘛   一位前任,
已經同佢搞過好幾次, 其中一次話想問我一個問題,
反問返佢咩事啦, 條友谷到面都紅晒, 啊o左半日都講唔出口,
好似便秘咁款幾經辛苦先"必"到幾隻字出o黎,
原來係想問可唔 ...
可以屌條女個口的確好爽😘😘😘

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 14:07 發表 查看引用來源

點解要屌口呢?
(我理解屌係抽插o既意思)
口爆應該係訓低享受人地俾你o既服務嘛, 唔係咁o既咩?

我本身唔介意, 只係諗到男人支o野o係我口出出入入, 一旦太用力刮落我d 牙度
替佢心寒啫

但係賤格d 講 ...
能夠抽插條女個口系好有征服感,猛抽插到射野爽過屌隻閪,條女佩合仲會啜埋啲精,至於你話會撞到啲牙就要條女多加練習🤣🤣🤣
至於你講果隻應該只可以叫做含撚同啜下個袋,系另外一種享受😘😘😘

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-7 14:19 發表 查看引用來源
但係我覺得吊口,有D唔尊重女性同睇太多AV FF太多......有D唔係咁好
所以話唔系咁女會肯,好多含撚已經系極限

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-7 15:13 發表 查看引用來源

唔知你up 乜卵
不過如果講啫啫呢, 係o架 年青時覺得好臭好腥, 而家人大o左覺得好迷人
每次搞親我都一定要吞過精先滿足o既
同埋好唔中意口交之前人地專登走去沖水, 爆完之後話知你切落o黎浸過夜啦, 俾得 ...
你同我條菜一樣勁喜歡吞精?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-7 19:35 發表 查看引用來源

火緊,火緊😬
火緊要屌埋一份🤣🤣🤣

引用:
原帖由 atalla221 於 2021-6-8 15:56 發表 查看引用來源
好耐無見一個咁受歡迎的POST了.

等老人家又講下當年, 同當時既女朋友去九龍塘爆房, 後推直到好舒暢咁射哂, 再等到軟軟地抆返出黎, 大吃一驚......個袋呢? 點解得返條橡筋COOL住既? 原因插到袋都爛埋, 變相亦中出左. ...
成個袋漏咗系條女個閪裡面真系試過

前往最後回覆