一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
29  54.9k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-17 15:40 發表 查看引用來源

蛇姐呢,英氣囉,有啲怕怕....
嘻嘻😁
有天我跑到她辦公室找她 事前沒有跟她說的
打算給她一個驚喜……
卻碰巧聽到她在罵人 😐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 12:00 發表 查看引用來源

三鍋?!
三碗或者比較合理
對 是三鍋 妳沒看錯
勸妳們多喝點湯水也是為妳們好啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 12:22 發表 查看引用來源

陰公囉.... 俾著我唔舔足一粒鐘真係有d 對唔住自己
係咁啜係咁啜~
啜到你脫水變人乾~
十隻腳趾食到乾乾淨淨~
嘻嘻我咁樣算唔算係同性性騷擾 ...
哎喲!
這樣說吧⋯⋯
在我寫那兩個給妳的故事時 確實是幻想得心裡癢癢的 😚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 22:23 發表 查看引用來源

係咪即係可以同我約炮嘅暗示 🤤🤤🤤

Eeeeeeeee 人地淨係中意男人㗎
再講, 都已經有老公的🥴🥴🥴
!
說得好像我在色誘妳一樣...

但是話分兩頭吧 妳也別裝得好像沒有試過一樣 從前跟妳住在一起那個混血女孩的事我還記得
妳還給我看過她的照片呀! 不好抵賴了吧

引用:
原帖由 sk263 於 2021-6-18 00:07 發表 查看引用來源
SP一路都唔比我開發後庭,點知有次女上嗰時佢搖得太放唔小心一嘢成枝入曬,佢仲要唔知Un咗幾嘢先覺得有古怪,之後話痛左兩日先好返。
啊? 開發的第一次難道沒有那種像撕裂的疼痛? 還要過一會才發覺古怪?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 09:01 發表 查看引用來源

Oops 咁你都記得
我話我中意男人啫, 冇話我對女人身體冇興趣!
同埋果次頂多算係醉酒鬧事... 記憶中兩個小女人飲o左將近四支紅酒
當然記得
那女生實在美得小仙女一樣

既然說趣事為什麼不描述一下? 我也是只知道有她的存在 什麼醉酒鬧事怎麼沒聽妳提起過?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-18 18:31 發表 查看引用來源

(諗諗都係唔好講到咁白, 人地未必中意話晒都係好朋友, 睇過知道就算啦🤫)
好像晚了一步 😞
妳又說我什麼壞話 😡

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-20 10:35 發表 查看引用來源

k姐,妳係晚了好幾步。
好似係話好耐都冇見k姐的 “ 書 ” 了,枉費她將我賜咗比妳k姐做細的.....
😀😀
書?我哪裡有什麼書?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-21 10:47 發表 查看引用來源

唔好望我, 我都唔知係乜春
都是因妳而起的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-21 14:46 發表 查看引用來源

挑你高估o左佢啦 平時10分鐘樓下佢必爆
打得用力我點都會窒o左一窒令佢冇咁舒服, 咁咪耐o左囉!
(訓練o既用意正正就係要練到承受住鞭打o既痛都儘量若無其事咁服侍人)
15分鐘只係入門, 之後會再收緊

超時 ...
上進
妳知道我最欣賞妳什麼嗎?
就是不管什麼 妳也會自訂一堆限制出來強迫自己做到想做的事
而且還一絲不苟 無論多艱辛也不會讓步
朴先生也是這樣說妳的 當然這些我沒有告訴他啊
我看到妳的這一面 他看到妳的另一面 但都是一樣的

前往最後回覆