上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 07:11 發表 查看引用來源
師姐對另一半太窩心了!那顏射又如何感覺?
嗯... 可以說實話嗎?
第一次感覺: 哇~~~ 好臭
除此之外其實也有點好玩 真的 我記得當時跪在地上 他就在我面前 我在介乎張眼和不敢張眼的狀態之間
刺激的害怕吧 就像小時跟同學玩互射橡皮筋一樣 下意識想躲開 眼睛不敢望向它 差不多那個感覺

回覆 131# katieW 的帖子

你係試顏射先定口爆先!第一次覺得臭是正常!我係跪喺度含到佢想射,就拎出嚟顏射?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 09:46 發表 查看引用來源
你係試顏射先定口爆先!第一次覺得臭是正常!我係跪喺度含到佢想射,就拎出嚟顏射?
差不多吧
拿出來之後和他要射精之間 繼續在臉上輕輕磨擦 不要讓快感中斷

回覆 133# katieW 的帖子

你揸住佢磨擦自己塊面?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-22 14:02 發表 查看引用來源
你揸住佢磨擦自己塊面?
其實挺喜歡 感覺很親近

回覆 135# katieW 的帖子

因為你鐘意佢吖嘛!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 13:42 發表 查看引用來源

嘻嘻那麼我們又是同路人了 不同的是我們有討論過這個問題
較早之前的一套 用的是低概率的順其自然方法 就是既不用安全套也不內射
即是在我嘴裡/ 臉上發射
如果這也令我 "意外" 懷孕的話 那就說明是天意 是我們跟 ...
老婆早晨
急不及待報一下料
尋晚呢..... 應該可以算係傾過下果個問題啦, 即係生唔生BB,
大王意思係無必要心急喎, 其實心底裡我都係同意o既
唔知幾時先可以回復到疫情開始之前果種狀態, 想出國就出國,
莫講話度蜜月連正式o既婚宴我地都仲未搞, 再再再重申我唔係介意呢d 野呀,
就算佢兜口兜面好大聲咁同我講 "唔搞" 我真係一d 都唔在意,
我只想同呢個人永永遠遠咁生活落去, 其他野完全無所謂
但人總會貪玩o既, 尤其是我 我只想真真正正無牽係掛咁去個旅行,
想用佢老婆o既呢個身份陪老公去佢想去o既地方旅行, 沿途伺候佢就係咁簡單
所以呢.... 其實我都未想咁快生 b 住.....

仲有就係你囉 你都未生, 可以o既話同你一齊大肚一齊入醫院,
一齊經歷唔同o既甜酸苦辣, 感覺都唔錯
咁如果你真係唔生啦, 我同你繼續兩袖清風咁得閒食個high tea 一齊shopping,
夾o岩時間朴先生同大王都得閒o既話甚至一齊去旅行都得!
我一條友大住個肚或者拖住個細路, 一切生活都會唔同晒, 我真係唔捨得...

好啦前言我唔講啦, 時間唔多, 想講o既係尋晚呢個會議結束之後,
用o左你所謂o既果個咩順其自然o既方法
無用套套啦 但係亦無中出, 好耐好耐無俾人零隔膜咁督入去
真係有質感有溫度 (應該唔需要我去形容啦卦?),  佢都last 到差唔多十零分鐘o架
勁正勁舒服, 督督督咁已經高潮o左兩次
之後爬上o黎口爆, 有精液有愛液好原汁原味一滴不漏咁吞晒 我超中意

訓返低休息果陣有d 意猶未盡...... 抖抖之後又忍唔住做多一次
只係要加速因為時間已經唔早 犧牲一下屁股同腳板俾佢攞籐條鞭我
打我打到佢再進入狀態為止, 再ok用力咁同佢啜乾淨支棍, 再毫無隔膜咁督督督
第二次督o左至少四五個字先射   當然都係射口
痛完一輪再插感覺更正囉 應該有六次高高
大王都話咁樣搞o野超正

難怪你地真係結o左婚咁多年都可以咁熱情一個禮拜搞幾次

報導完畢, 食早餐!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-25 06:45 發表 查看引用來源

老婆早晨
急不及待報一下料
尋晚呢..... 應該可以算係傾過下果個問題啦, 即係生唔生BB,
大王意思係無必要心急喎, 其實心底裡我都係同意o既
唔知幾時先可以回復到疫情開始之前果種狀態, 想出國就出國,
...
嘻嘻嘻早啊
看來有人昨晚很快樂
妳說的那個情景 也挺有意思 一起懷孕 一起分娩時大呼小叫

回覆 137# 蛇貴妃 的帖子

個人覺得,生仔其實同享受人生冇任何抵觸。

有能力嘅話,我認為係絕對應該生。而且要趁嫩生。

生仔之後,你仍然會一樣做愛。一樣可以旅遊。一樣大力打腳板(細路嘅腳板仔其實都好好打,如果你唔怕被告虐兒嘅話)。但你會成熟咗,做少咗無謂嘢,例如你唔會再成日上嚟引版吹水。

或者唯一唔好嘅係(對吸煙人士嚟講),唔可以再煲煙。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-25 10:07 發表 查看引用來源
個人覺得,生仔其實同享受人生冇任何抵觸。

有能力嘅話,我認為係絕對應該生。而且要趁嫩生。

生仔之後,你仍然會一樣做愛。一樣可以旅遊。一樣大力打腳板(細路嘅腳板仔其實都好好打,如果你唔 ...
都唔係咁講o架...
點都會多o左顧慮卦? 二人世界出去行街睇戲已經好難啦,
睇都睇d 小朋友o岩睇o既o野多, 就算睇電視都係
大王中意睇古裝/ 歷史 (我都開始有少少)
電影.... 其實恐怖血腥肢解暴力題材我都o岩 咸片唔駛講啦
小朋友一係悶到抽筋一係唔適合

果班party友你記得吧? 已經散o左啦, 出o黎食吓飯都有o既,
但其中一個就係有o左, 要收心養性唔得再咁淫亂, 會議一致通過性派對小組即日解散
唔係話我條氣唔順一定要繼續玩 (我都係投贊成票o架)
不過舉個例, 有o左小生命好多o野真係會唔同

煲煙呢.............................................
大王戒到先算啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆