上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

都唔係咁講o架...
點都會多o左顧慮卦? 二人世界出去行街睇戲已經好難啦,
...
顧慮當然會有。犧牲亦一定有。視乎你覺得值唔值啦。

以前有條女又係煙鏟妹(一日一包荷萬,口交緊都要吞雲吐霧,但小弟嗰陣居然覺得性感),佢對小朋友嘅睇法同你基本上一樣。係唔想為咗小朋友而犧牲兩公婆嘅生活質素。佢話,一定唔會生,甚至好憎生。小弟聽到佢估講,感想係:唉,呢條女雖然正(又係172cm),但將來唔會係一位賢妻良母。

後來... 我估應該係意外有咗,睇佢FB post親嘅嘢都圍繞佢個仔(個樣勁似佢老母,不過係男版),而且外型亦變得非常賢妻良母,確係冇咁索lu。而我估佢已咗戒煙。佢超錫個仔。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-25 08:08 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻早啊
看來有人昨晚很快樂
妳說的那個情景 也挺有意思 一起懷孕 一起分娩時大呼小叫
好姐妹,大住個肚一齊去旅遊,聽到好好好羨慕!
💪💪

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-25 11:13 發表 查看引用來源

顧慮當然會有。犧牲亦一定有。視乎你覺得值唔值啦。

以前有條女又係煙鏟妹(一日一包荷萬,口交緊都要吞雲吐霧,但小弟嗰陣居然覺得性感),佢對小朋友嘅睇法同你基本上一樣。係唔想為咗小朋友而犧牲兩公婆嘅生活質素。 ...
呢樣o野我信, 果位有o左o既朋友何嘗唔係一樣?
講件事你知, 其實我地一班人係有一齊出遊過o既
其中一次佢正好坐我隔離, 你知道飛機升降果種氣壓改變小朋友係好怕嘛, 好多時都會喊
果程飛機o既果個小朋友又實在係嘈得有d 厲害o既,
可能訓唔好啦, 個人燥燥地, 朋友爆o左一句 "吊你老尾搞唔L 掂個仔就塞L 返入你個X 窿度咪L 影響其他人啦!"
當然唔係企起身走去鬧人但係o係自己個位度埋怨囉
又係果種, 勁靚勁索波大腳長o既尤物 但惡起上o黎連本宮咁唔識死o既都唔係好咁惹佢
如果根據佢當日對細路仔咁厭惡o既表現, 我又係身家性命乜都拎出o黎賭佢呢世都唔會生
結果一有o左之後馬上好似變o左另一個人咁....

咁佢邊煲邊含過你幾多次咁呢? 好o左已經係前度, 如果唔係小心你支o野生癌囉
其實咁樣有冇特別感覺?
以一個非吸煙者o黎講有人o係身邊咁近距離(可以同你口交到) 煲煙唔係應該會厭惡o既咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-25 12:11 發表 查看引用來源

其中一次佢正好坐我隔離, 你知道飛機升降果種氣壓改變小朋友係好怕嘛, 好多時都會喊
果程飛機o既果個小朋友又實在係嘈 ...
嘻嘻還有人比妳更兇?

不過別想太多了 像那個所謂的避孕方法一樣: 順其自然 才是重點

我認識的妳應該像我一樣 並不討厭小孩 並不害怕生育的痛苦 並不曾想過自己這輩子都不要小孩
這樣說對嗎?
唯一的一點 就可能只是對改變未知的擔心了 其實不就是像結婚一樣
婚前可以一個人睡一張大床 想怎樣就怎樣 婚後生活也不一樣了吧? 這妳有想過嗎? 當初有猶豫過嗎?
可是現在呢? 跟老公在一起 每天回家他都在 妳的生活比以前開心了還是不開心了?
多一個家庭成員也是一樣 改變無時無刻都會出現的 改變可能會拿走妳現在的某一些快樂
但也會給予妳另外一種快樂 人生往往就是這樣啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-25 02:11 PM 發表 查看引用來源

果程飛機o既果個小朋友又實在係嘈 ...
飛機升降嗰陣,醒目嘅媽咪會準備定支奶俾佢啜,個BB飲住奶就唔會有耳壓嘅問題。

你都不妨測試下,下次坐飛機如果有耳壓問題,立即解開大王條褲,攞支龍棒出嚟。大大力啜。好似啜奶咁。應該work。

但呢個方法唔好講俾你嗰位惡死嘅朋友聽。等有朝一日佢面對番同一個情況。

女人食住煙同你含,其實真係超正。我記得煙鏟妹又會吹啲煙落小弟條J度,扮條J識得噴煙。有會吹煙圈出嚟,降落小弟嘅腹肌上面。有少少被人糟質嘅感覺,雖然小弟唔係M,但都覺得好性感。仲有,食煙時條脷同口腔可能比較乾,嚡嚡哋磨擦龜頭特別舒服。總之爽啦。

以前未有疫情之前 去爆房要戴帽戴眼鏡 勁驚畀熟人見到 但係依家一講 staycation就好似乜尷尬都冇咁

以前爆房一定要沖好曬涼先慢慢嚟 依家未入到房就已經開始除衫 入到房如何大戰三百回合就唔使多講 由乜都要慢慢試 調教到依家乜都肯玩 由one on one 到group sex 由一洞變到三洞 由穿耳環到乳環再到下體環 下刪千字

我覺得後生唔肯玩 到老想玩都冇得玩

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-25 13:59 發表 查看引用來源

飛機升降嗰陣,醒目嘅媽咪會準備定支奶俾佢啜,個BB飲住奶就唔會有耳壓嘅問題。

你都不妨測試下,下次坐飛機如果有耳壓問題,立即解開大王條褲,攞支龍棒出嚟。大大力啜。好似啜奶咁。應該work。

但呢個方法唔好講俾你嗰 ...
哈哈哈, 最尾果幾句...
人地想戒煙都唔得啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-30 07:33 發表 查看引用來源

哈哈哈, 最尾果幾句...
人地想戒煙都唔得啦
都係大王幸福,啜住兩個奶嘴。
😚😚

回覆 148# 美白女孩 的帖子

你啲主人冇得啜奶嘴咩?😉

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-30 12:43 發表 查看引用來源

都係大王幸福,啜住兩個奶嘴。
😚😚
呵呵total 應該有12個 😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆