上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

睇錯左d咩?
同埋我鍾意個主導權  係自己度...............跳起左個 "唔" 字

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

係,我仲特別鍾意俾男人中出,我以前拍拖應該係一盒套都未用哂過
好鍾意同男人講射哂俾我
現在呢, 都仲係喜歡比人中出?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 10:22 發表 查看引用來源
做你條仔就爽啦!😉
果陣反而係條仔要求要帶套,話唔帶就唔搞,事後我話番俾佢聽其實我一路都有食開避孕藥調經,根本唔洗驚會有BB

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:25 發表 查看引用來源

果陣反而係條仔要求要帶套,話唔帶就唔搞,事後我話番俾佢聽其實我一路都有食開避孕藥調經,根本唔洗驚會有BB
之後一定冇套快樂啦

回覆 93# miyeebb 的帖子

咁佢知道之後係咪好開心?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-17 10:25 發表 查看引用來源
現在呢, 都仲係喜歡比人中出?
好耐都無,應該係掛
不過真係前提係對方淨係得我一個,因為之前試過有人問我係咪得佢一個,無再出黎玩,我好肯定咁講係(因為真係事實),佢話因為佢無lala病,又搵唔到原因,醫生懷疑佢有_,佢話得我一個,如果我無搞搞陣,咁應該唔會係。好彩結果無野咋

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:33 發表 查看引用來源

好耐都無,應該係掛
不過真係前提係對方淨係得我一個,因為之前試過有人問我係咪得佢一個,無再出黎玩,我好肯定咁講係(因為真係事實),佢話因為佢無lala病,又搵唔到原因,醫生懷疑佢有_,佢話得我一個,如果我無搞搞陣,咁應該唔會係 ...
初識時都係用返套好D

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 10:28 發表 查看引用來源
咁佢知道之後係咪好開心?
唔係wo,佢反而話我點解要食藥,覺得好傷身
我話而家d避孕藥已經好少副作用,同埋我又唔係為搞野先食避孕藥,就算我無搞野都有食。食藥真係好多好處,可以預到大概幾時黎,M期又短d,個量又少d

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-17 10:36 發表 查看引用來源
初識時都係用返套好D
果個我條仔黎,一齊左好Q耐
我唔係係人都可以無套架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:38 發表 查看引用來源

果個我條仔黎,一齊左好Q耐
我唔係係人都可以無套架
我講日後識的新男友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆