上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

回覆 98# miyeebb 的帖子

咁佢又對你幾好喎!😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

係,我仲特別鍾意俾男人中出,我以前拍拖應該係一盒套都未用哂過
好鍾意同男人講射哂俾我
我又係,通常第一q要佢口爆我,第二q就中出我。用套成日覺得未满足😬

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-17 11:28 發表 查看引用來源

我又係,通常第一q要佢口爆我,第二q就中出我。用套成日覺得未满足😬
係喎呢個都算係我其中一個轉變

以前搞o野就搞o野, 即係插插插, 一日如果有十次o既話十次都係插插插,
而家中意多角度o既刺激, 第一q 口爆吞精感受一下味蕾上o既衝擊 第二q 先插入去感受下面o既快感

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 12:37 PM 發表 查看引用來源

唔係wo,佢反而話我點解要食藥,覺得好傷身
我話而家d避孕藥已經好少副作用,同埋我又唔係為搞野先食避孕藥,就算我無搞野都有食。食藥真係好多好處,可以預到大概幾時黎,M期又短d,個量又少d ...
長期食避孕藥,即使副作用唔大,始終冇咁好。留意,關鍵詞係「長期食」。

享受中出嘅最佳時機應該係婚後趕造人嗰段時期。否則,要等到男方做永久避孕(即係好似小弟咁,結紮做咗公公!),先可以放心玩無限中出。

回覆 102# chubing 的帖子

估唔到原來咁多師姐喜歡口爆同中出!😉

我又醒起一件令小弟耿耿於懷多年嘅事,同口爆有關。

件事唔趣,亦唔好笑,甚至樣衰。樣衰到我其實唔太想提起。

話說有條女為小弟口爆+吞精之後,疑似出現嘔心情況。佢冇講,但觀佢嘅反應,我覺得係。唔知係精液嘅味(之後,小弟開始特別注重飲食。),定係射出嚟嘅量嚇到佢,令佢面色都變咗。

另一可能嘅解釋係,小弟喺佢心目中嘅「良好形象」幻滅咗(條女好似幾冧我)。至少,呢個係我自己認為最可能嘅解釋。

應該係小弟自己記憶所及,5大最樣衰事件之一。而且非常有陰影,

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-17 13:32 發表 查看引用來源

話說有條女為小弟口爆+吞精之後,疑似出現嘔心情況。佢冇講,但觀佢嘅反應,我覺得係。唔知係精液嘅味(之後,小弟開 ...
哈哈哈哈哈哈吊你...
"有女子到你下面用膳之後感到不適..."
咁食環處有冇介入調查呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 12:32 發表 查看引用來源

係喎呢個都算係我其中一個轉變

以前搞o野就搞o野, 即係插插插, 一日如果有十次o既話十次都係插插插,
而家中意多角度o既刺激, 第一q 口爆吞精感受一下味蕾上o既衝擊 第二q 先插入去感受下面o既快感 ...
係呀,呢d真係開發左先明😂😂
有時插插插,叫叫叫,咁突然之間覺得好悶,會冇晒mood😅

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-17 13:32 發表 查看引用來源

話說有條女為小弟口爆+吞精之後,疑似出現嘔心情況。佢冇講,但觀佢嘅反應,我覺得係。唔知係精液嘅味(之後,小弟開 ...
你又唔使唔開心,同一個男人嘅米青都唔係次次一樣味,有時淡啲有時濃啲…. 比佢食多次又會有唔同嘅味道,為自己平反😂😂

回覆 108# chubing 的帖子

咁師姐係比邊個開發咗?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆