上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-17 04:47 PM 發表 查看引用來源

你又唔使唔開心,同一個男人嘅米青都唔係次次一樣味,有時淡啲有時濃啲…. 比佢食多次又會有唔同嘅味道,為自己平反😂😂
可惜冇平反嘅機會。最後仲要由條女安慰番我轉頭,好似阿媽氹仔咁。而家諗起,仍然滴汗。

回覆 111# guthrie 的帖子

師兄同佢淨係做過一次?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 03:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈吊你...
"有女子到你下面用膳之後感到不適..."
咁食環處有冇介入調查呀?
個調查結果係:肇事女子疑似過量進食狗公牌魚生味西米撈,出現嘔嘔哋情況。入院洗胃之後,已冇事出院嘞。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 06:17 PM 發表 查看引用來源
師兄同佢淨係做過一次?
係。

回覆 114# guthrie 的帖子

係咪怕咗你啲味!😂

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-17 11:28 發表 查看引用來源

我又係,通常第一q要佢口爆我,第二q就中出我。用套成日覺得未满足😬
可惜通常我歷任男友都係得1Q,好少會第2Q

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 12:32 發表 查看引用來源

係喎呢個都算係我其中一個轉變

以前搞o野就搞o野, 即係插插插, 一日如果有十次o既話十次都係插插插,
而家中意多角度o既刺激, 第一q 口爆吞精感受一下味蕾上o既衝擊 第二q 先插入去感受下面o既快感 ...
我仲停留緊你以前既階段

回覆 116# miyeebb 的帖子

係咪口爆完就冇?😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-17 12:50 發表 查看引用來源

長期食避孕藥,即使副作用唔大,始終冇咁好。留意,關鍵詞係「長期食」。

享受中出嘅最佳時機應該係婚後趕造人嗰段時期。否則,要等到男方做永久避孕(即係好似小弟咁,結紮做咗公公!),先可以放心玩無限中出。 ...
都講左我唔係為左俾人中出先食藥,就算long d個陣無性行為,我都有keep住食
事前避孕藥真係俾人污名化左,事前避孕藥當初發明其實係拎黎調經,而唔係避孕,其實避孕係副作用。而家d藥劑量好低,唔會話有咩水腫丫,肥丫,呢d副作用。食事前既如果真係驚對身體唔好可以搭配維他命E/每半年停一次藥,等身體抖下,不過而家d藥真係無咩必要咁做。真正對身體唔好既事後避孕藥,個劑量好高,食多真係對身體唔好。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 17:25 發表 查看引用來源

都講左我唔係為左俾人中出先食藥,就算long d個陣無性行為,我都有keep住食
事前避孕藥真係俾人污名化左,事前避孕藥當初發明其實係拎黎調經,而唔係避孕,其實避孕係副作用。而家d藥劑量好低,唔會話有咩水腫丫,肥丫,呢d副作用。 ...
這個我真係唔識喎😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆