上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.6k

回覆 119# miyeebb 的帖子

師姐好熟喎,好似專家!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 17:09 發表 查看引用來源

可惜通常我歷任男友都係得1Q,好少會第2Q
諗起果時同ex搞 一休夠就會chur到我硬 引我同佢來多q 如是者每轉酒店都起碼3至4q佢先夠皮

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

係,我仲特別鍾意俾男人中出,我以前拍拖應該係一盒套都未用哂過
好鍾意同男人講射哂俾我
而且果時ex仲話一打真軍 感覺更硬同熱 射入去果下都feel到個量多過射落套果督

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 17:37 發表 查看引用來源
師姐好熟喎,好似專家!😉
呢d都係藥劑師+我上生理堂學既野
香港大部分人對藥真係好多誤解,成日都覺得食藥唔好,其實只要唔過量,人體係代謝到,個d副作用發生既機率好低。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-17 13:32 發表 查看引用來源
我又醒起一件令小弟耿耿於懷多年嘅事,同口爆有關。

件事唔趣,亦唔好笑,甚至樣衰。樣衰到我其實唔太想提起。

話說有條女為小弟口爆+吞精之後,疑似出現嘔心情況。佢冇講,但觀佢嘅反應,我覺得係。唔知係精液嘅味(之後,小弟開 ...
她是第一次嘗試吞精嗎?
是的話就不意外 剛接觸時確實很難受的
是挺嘔心的感覺 辣喉嚨的 而且吞下去之後那氣味還在鼻子那裡持久不散
但習慣了就好

回覆 125# katieW 的帖子

師姐一開始口爆就已經有呑?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 13:34 發表 查看引用來源
師姐一開始口爆就已經有呑?
第二次吧 嚴格來說
第一次更像是糊裏糊塗的 可能是吞了一半 😂
小電影看得多 但第一次親身嘗試到
還真的挺震撼

回覆 127# katieW 的帖子

咁係咪因為射咗好多?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 19:35 發表 查看引用來源
咁係咪因為射咗好多?
就說是電影世界和現實世界的差異吧
看片時的女生津津有味的吞下 自己第一次嚐 心裡有個大問號 "怎麼原來這樣的苦澀?"
吐出來有點不好意思 又直覺覺得男生總想女伴吞下 加上那個時候用口是給他的補償吧
太久以前的事了 詳細經過說不上來 總之是矛盾之中不知怎樣的吞了一半吧...
第二次... 已經試過而且有了心理準備 才一鼓作氣的全部嚥下去

回覆 129# katieW 的帖子

師姐對另一半太窩心了!那顏射又如何感覺?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆