上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 10:18 發表 查看引用來源
師兄自成一派,成為一代宗師!😉
師兄唔好咁,深入嘅理論已經講解過,冇乜特別,係少人用咁解啫😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 12:05 PM 發表 查看引用來源
師兄好詳盡呀!似乎師兄準備重從江湖!😬
好嘅,C兄,期待中!江湖見。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-6-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

師兄你的流程非常SOP。
係咪好正經好具體呢?

費事被阿蛇X啦。

回覆 13# guthrie 的帖子

阿🐍x你恨到啦!😬

想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以為咗放心中出走去結紮。

我覺得...如果冇中出過條女,會好似未真正屌過條女咁。唔知有冇C兄有類似嘅諗法?

回覆 15# guthrie 的帖子

我反而未試過顏射,覺得佢哋未必接受!但中出就一定會,心理覺得征服,生理覺得舒服!😬

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 09:57 發表 查看引用來源
稟娘娘,小弟流程交代如下:

狗公時代流程:愛撫 → 口交/69 → 各式另類體位 (譬如錫條女對腿、腳) → 插入(有套) → 顏射 → 小休/傾計  → 再愛撫再口交再插入 → 第二次體外射精 → 加時前小休  → 再插入  ...
....... 詳盡係幾詳盡, 不過由狗公時代去到子作流程忽然覺得有d 唏噓...
雖然話從生物學角度講, 性交係用o黎繁殖, 理論上唔可以話係錯, 但搞o野搞o左咁多年都係為happy嘛
好難想像插插插中出收工係咩景況 覺得咁樣好sad
可能我又諗多o左, 已經跳到去有o左細路仔之後o既畫面, 就係為免嘈醒小朋友或者因為太忙太多o野搞,
一係就冇時間冇精力好似宜家咁做愛, 一係就要偷偷摸摸或者草草了事, 變得冇晒情趣

如果有時間同地方!我有時會幫對手推油,正經果隻!之後比佢恰下休息下!而做愛前奏我就一定要幫對方舔,因為本身十分之喜歡幫女仕進行口交加上自己係有研究呢方面技巧,對呢方面有信心令對手舒服, 等女仕享受或高潮之後再正式埋牙!

回覆 17# 蛇貴妃 的帖子

咁師姐會唔會生小朋友?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 11:17 發表 查看引用來源
咁師姐會唔會生小朋友?
未正式開始 (即係中出)
其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
仲未捨得同二人世界講bye bye

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆