上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

之前條女好鐘意我唔帶套,要中出佢.
佢話我係佢身入面射的時候,佢係最敏感.佢J條佢入面係咁跳動,令到佢好HIGH.

回覆 15# guthrie 的帖子

非常同意x100000000000

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:57 發表 查看引用來源
想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以 ...
因為在雄性角度來講,中出(兼流出)會有一種佔有慾嘅成就感。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 01:14 PM 發表 查看引用來源

....... 詳盡係幾詳盡, 不過由狗公時代去到子作流程忽然覺得有d 唏噓...
雖然話從生物學角度講, 性交係用o黎繁殖, 理論上唔可以話係錯, 但搞o野搞o左咁多年都係為happy嘛
好難想像插插插中出收工係咩景況   ...
因為子作流程嘅重點就係傳宗接代。係一件嚴肅(而且有壓力)嘅行為。以生仔為主,享樂次要。所以,正經做愛,少玩花臣(譬如SM!),係正路。

聽講有啲夫婦甚至會精心計算日子,擇定「好日」先行埋,為咗可以一擊即中,或者搏生仔(或女)。呢啲老土嘢(譬如禁慾養精),小弟自己都經歷過唔少。

阿蛇似乎擔心婚後同大王激情(尤其係性方面嘅激情?)會減退咗?唉,我都明白。但喂,呢樣嘢查實冇得擔心個喎。因為根本係現實嚟,正如人會死一樣,係無可避免!唯有誠實面對。

我個人覺得,激情減退咗唔代表做愛會馬虎了事,又或者冇咁「濃密」。好似,小弟每次同老婆做愛,仍有心跳感覺。只不過小弟清楚,嗰種感覺,同扑緊一條新女嘅心跳感覺並唔一樣。

Off topic,如果大王有朝一日學小弟玩「狗公出山」,你會點做?發爛渣?定忍佢?請認真思考作答。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 02:17 PM 發表 查看引用來源

未正式開始 (即係中出)
其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
仲未捨得同二人世界講bye bye
小弟以前信奉「有仔趁嫩生」。先苦後甜好似抵玩啲。等個仔大個咗,又可以雙劍合璧,一齊外出覓食(如果狗仔守得密)!

回覆 20# 蛇貴妃 的帖子

冇得中出咪好嘥!不過性呢様嘢真係有排都玩唔厭!😉

呵呵又有新題目了? 妳看來挺空閒的
轉變... 太多了
一開始時 簡單來說就是一般人所謂的死魚 只是躺著讓老公來發泄
性愛的質素不用多說了 別說自己經常性的痛楚 就連他也不怎麼滿足
後來終於下定決心要作出改變 為自己 為老公 為我們的婚姻幸福
我們身體都沒有問題的 只是心理上覺得難為情罷了 就轄出去一點吧
多了點情話 多了點主動的前戲 比如用身體誘惑他 邀請他為我口交 給我舔腳 (其實他還挺喜歡的)
多了像某人一樣 隨時突擊的脫他褲子給他口爆 沒人的時候在他辦公室跟他做愛
他非常受落 明顯地比以前喜歡跟我親密 頻率由從前一星期一次到現在兩三天一次
有時還一天不止一次呢 (當然包括了口交 我是幾乎隔一天就給他用口的 不管有沒有做愛)
婚姻已經踏入第八年了 一直堅持這樣做
給他插入的時候我也明顯比以前舒服多 有時候還有高潮
最近嘗試了給他肛交 給他深喉口交
用雙腳給他高潮還在練習中... 都是自己想給他的新嘗試 他倒沒有提出過

引用:
原帖由 kensen 於 2021-6-15 02:30 PM 發表 查看引用來源
之前條女好鐘意我唔帶套,要中出佢.
佢話我係佢身入面射的時候,佢係最敏感.佢J條佢入面係咁跳動,令到佢好HIGH.
小弟都有過類似經驗。某散餐妹主動話自己安全期,想試吓被人中出。我諗應該係佢啱啱M完發緊情,理智完全喪失。

我當時on99拒絕咗,以為好型(查實只係驚意外出事),成為一個永久嘅遺憾。唉,有得中出唔中,慘過敗家。

回覆 27# katieW 的帖子

好開心見到師姐進步過程,男女之間係要互動先有樂趣。咁耐仲keep到一星期咁多次好難得,証明師姐嘅付出係有回報!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 12:17 發表 查看引用來源

未正式開始 (即係中出)
其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
仲未捨得同二人世界講bye bye
嘻嘻那麼我們又是同路人了 不同的是我們有討論過這個問題
較早之前的一套 用的是低概率的順其自然方法 就是既不用安全套也不內射
即是在我嘴裡/ 臉上發射
如果這也令我 "意外" 懷孕的話 那就說明是天意 是我們跟小朋友有緣份
最近再談到小孩的問題 老公的說法是 "其實現在也不錯"
我的理解是他要小孩的慾望再怎麼也是少於一半吧
如果真的沒猜錯 那麼我會選擇聽他的 重要的是他開心

如果還沒有的話 妳也應該先弄清楚妳"大王"的意向
然後再想怎樣應對...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆