上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 03:28 PM 發表 查看引用來源
呵呵又有新題目了? 妳看來挺空閒的 ...
最近嘗試了給他肛交 給他深喉口交
用雙腳給他高潮還在練習中... 都是自己想給他的新嘗試 他倒沒有提出過 ...
咁,閒人梗係會有空閒時間嘅。

Whoa,肛交?C姐又進步了。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 04:24 PM 發表 查看引用來源

沒有
反正他也不在意這個 好像更鍾情於口爆和看著自己的精液被吞下
似乎同未開竅前嘅小弟一樣。

而開竅只係遲早。一開竅就會開始要求中出。

甚至終極嘅全穴中出。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 15:08 發表 查看引用來源

因為技術上,未中出 = 未播種 = 未完成交配 = 條女未被完全征服。

我認為男人鍾意睇流沙飽,係想睇番條女被你「侵犯」咗嘅證據。

呢個係小弟過去幾年嘅覺悟。以前蠢咗,淨係識玩顏射。 ...
顏射等同要女伴卸妝,唔係個個都可以架(要交人嘛)。

回覆 43# R.Gonzalez 的帖子

睇來師兄識唔少人妻!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 15:04 發表 查看引用來源
咁初夜果晚佢做咗幾多次?😉
一次夠了 他做了近二十分鐘 已經痛死我了 😢

回覆 45# katieW 的帖子

咁佢都好憐香惜玉!破處20分鐘都好耐!咁到第幾次先可以享受到舒服?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 18:31 發表 查看引用來源
咁佢都好憐香惜玉!破處20分鐘都好耐!咁到第幾次先可以享受到舒服?😉
應該是第三到四次左右吧
他是這樣的 比較大男人主義 覺得女性侍候男人是天職 疼痛嘛 女生構造與生俱來的 忍一忍就好
但大男人也有好的一面 他非常仗義 非常有擔當 說過幫人的事哪怕上刀山下火海也會說到做到
可能這樣就跟blowjob queen 一拍即合 😁
他們都是同一類人

回覆 47# katieW 的帖子

咁都好快!男人有擔當係啱嘅!女人都喜歡比呢啲男人征服吧?😬

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:57 發表 查看引用來源
想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以 ...
會呀 戴套做真係好似屌緊塊膠甘

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 13:29 發表 查看引用來源

小弟都有過類似經驗。某散餐妹主動話自己安全期,想試吓被人中出。我諗應該係佢啱啱M完發緊情,理智完全喪失。

我當時on99拒絕咗,以為好型(查實只係驚意外出事),成為一個永久嘅遺憾。唉,有得中出唔中,慘過敗家。 ...
其實。。。有時真係無如果 可能中出左佢會領野呢
諗起果時個ex大我 叫我book酒店同佢做 鐘意仲可以打真軍 內射佢 我又真係做足哂 其實都係好彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆