上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

回覆 50# 高速吸引 的帖子

點解話大你?之前冇試過?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:41 發表 查看引用來源
點解話大你?之前冇試過?
果時未正式確立情侶關係 但大家都已經比較close同唔怕講性話題
有次佢話就來m 開始想要 我咪話使唔使幫下佢止餓 點知佢話好 跟著咪開始大我囉。。。。
果日同床幾個鐘後先正式拍拖。。。。

回覆 52# 高速吸引 的帖子

咁即係先性後愛?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:53 發表 查看引用來源
咁即係先性後愛?😬
睇你點睇 反正大家本身都鐘意對方 只係一開始無表白姐

回覆 54# 高速吸引 的帖子

咁之後係咪一直都冇用套?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:58 發表 查看引用來源
咁之後係咪一直都冇用套?
總之一到安全期甚至m到 就會事前叫我唔使袋盒dom上酒店
次次一到尾段仲會叫我射入去 驚死我會蚊出來甘

回覆 56# 高速吸引 的帖子

咁好多女仔都唔鐘意用套!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 19:09 發表 查看引用來源

應該是第三到四次左右吧
他是這樣的 比較大男人主義 覺得女性侍候男人是天職 疼痛嘛 女生構造與生俱來的 忍一忍就好
但大男人也有好的一面 他非常仗義 非常有擔當 說過幫人的事哪怕上刀山下火海也會說到做到
可能 ...
好囉喎你 係咁blowjob queen blowjob queen 咁叫!
撇開人數唔計, 我唔覺得你幫人blowjob 次數少得過我幾多囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 00:16 發表 查看引用來源
咁好多女仔都唔鐘意用套!😉
用套有用套好處o既

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:38 發表 查看引用來源
咁你老公咪仲爽!😉
都係果個心理vs生理刺激o既問題啦
當然, 如果前一秒仲被人瘋狂咁插插插, 忽然之間咩都冇晒 (因為佢抽o左出o黎射嘴/ 面), 係會感覺怪怪o既,
尤其是自己都差唔多高潮或者高潮緊仲慘
呢個講緊係生理上o既快感

但係心理上, 有時候好似演緊女優咁俾人插到上氣不接下氣跟住再噴一嘴(或者一臉)精液, 又係另一種滋味

折衝o既辦法其實都有o既, 就係插完之後口爆或者顏射果陣繼續用手捽,
我地規矩只有訂明俾籐條打緊果陣唔準自捽因為要更好咁感受疼痛,
其他時段並無限制

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆