上一頁下一頁
發新話題

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
174  23.5k

回覆 70# R.Gonzalez 的帖子

咁識完就食架啦!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 10:53 AM 發表 查看引用來源

沒有誰征服誰的吧...  
誠然。現實情況係,多數由小女人征服大男人。床上如是,情感如是。

小弟成日講男人要點樣征服女人,其實係廢話,而且極度反映出小弟膚淺嘅大男人優越感。

以前怕羞唔會自己開口話想要,怕人地覺得我淫。所以見面前都會準備好多,一定要沖涼脫毛磨砂,令到自己香噴噴,白白滑滑,襯定bra + underwear, 等佢見到我嘅時候會忍唔住食咗我呢個完美嘅祭品。一路搞一路讚我正、大波etc我會好開心。

而家反而追求好Raw同即興嘅感覺。有mood到要即刻搞,最鍾意即興泊架車埋暗角就開波,未沖涼有少少味最正,大家出晒汗臭臭地先興奮。個人變得有少少m,打我或鬧我淫會再興𡚒d😅

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-16 20:18 發表 查看引用來源
以前怕羞唔會自己開口話想要,怕人地覺得我淫。所以見面前都會準備好多,一定要沖涼脫毛磨砂,令到自己香噴噴,白白滑滑,襯定bra + underwear, 等佢見到我嘅時候會忍唔住食咗我呢個完美嘅祭品。一路搞一路讚我正、大波etc我會 ...
呢樣真,初初幾次要脫毛磨沙襯bra玩,而家吾理大吾大汗佢條野有味照含

回覆 74# 失常少女 的帖子

師姐而家越來越淫?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 00:11 發表 查看引用來源
師姐而家越來越淫?😉
吾識淫、反而人夫開始識喺我耳邊吹氣同講肺話仲要扯住我頭髮埋鏡插。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-6-17 01:03 發表 查看引用來源
吾識淫、反而人夫開始識喺我耳邊吹氣同講肺話仲要扯住我頭髮埋鏡插。
好似騎師去到最後二百時狂推狂鞭咁... 勁過潘頓嘅呢....hehe..!!

回覆 76# 失常少女 的帖子

喺你耳邊講乜嘢廢話?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 07:37 發表 查看引用來源
喺你耳邊講乜嘢廢話?😉
上 ..... 上 ..... 上 ..... 上 .....(跑馬日過緊第三關..)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 08:40 發表 查看引用來源
主要係俾d 身經百戰o既師兄師姐討論, 但當然新手都可以入o黎取取經, 純粹r 水吹都得
討論o既議題就係呢, 經過長年累月o既戰鬥之後, 大家中意o既玩意有咩同之前唔同o左o架?

最好講埋點解, 雖然有時候真係中意 ...
以前會好怕醜,明明個心好想要都要扮到無野咁,唔會開聲話想要,更加唔好講話主動。之後經驗多左開始唔怕醜,就會開聲講話想點/想要,甚至至做主動個個,自己騎上去。
以前鍾意9仔式,而家鍾意男上女下,因為淨係訓係度享受唔洗出力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆