[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
22  23.5k

[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

主要係俾d 身經百戰o既師兄師姐討論, 但當然新手都可以入o黎取取經, 純粹r 水吹都得
討論o既議題就係呢, 經過長年累月o既戰鬥之後, 大家中意o既玩意有咩同之前唔同o左o架?

最好講埋點解, 雖然有時候真係中意就中意冇咩原因, 但有o既就咪咁孤寒打多兩隻字啦~

會議現在開始, 要參與發言o既議員請按下[回復]o既按鈕

係o既係o既 口交同sm 唔講啦, 先講做愛吧...
就係以前係覺得兩個人搞到鬼殺咁嘈先有氣氛囉 曾經都有講過我中意床上對手有d 反應o既
但係慢慢開始, 尤其是當我做騎人果位o既時候呢, 我開始覺得自己好爽好忘形係咁姣叫果陣,
對方唔出聲只係捉住我條腰出力咁頂果吓好man...
原因或者係因為督得好刺激自己受唔住先狂叫嘛, 而呢個時候o既他仲好冷靜咁起勢插, 好勁咁囉
但係到射精果陣我仲係期望佢有d 聲氣, 呢樣都仲係冇變

同埋人愈大, 愈中意做發起人

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 09:57 發表 查看引用來源
稟娘娘,小弟流程交代如下:

狗公時代流程:愛撫 → 口交/69 → 各式另類體位 (譬如錫條女對腿、腳) → 插入(有套) → 顏射 → 小休/傾計  → 再愛撫再口交再插入 → 第二次體外射精 → 加時前小休  → 再插入  ...
....... 詳盡係幾詳盡, 不過由狗公時代去到子作流程忽然覺得有d 唏噓...
雖然話從生物學角度講, 性交係用o黎繁殖, 理論上唔可以話係錯, 但搞o野搞o左咁多年都係為happy嘛
好難想像插插插中出收工係咩景況 覺得咁樣好sad
可能我又諗多o左, 已經跳到去有o左細路仔之後o既畫面, 就係為免嘈醒小朋友或者因為太忙太多o野搞,
一係就冇時間冇精力好似宜家咁做愛, 一係就要偷偷摸摸或者草草了事, 變得冇晒情趣

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 11:17 發表 查看引用來源
咁師姐會唔會生小朋友?
未正式開始 (即係中出)
其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
仲未捨得同二人世界講bye bye

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 13:42 發表 查看引用來源

嘻嘻那麼我們又是同路人了 不同的是我們有討論過這個問題
較早之前的一套 用的是低概率的順其自然方法 就是既不用安全套也不內射
即是在我嘴裡/ 臉上發射
如果這也令我 "意外" 懷孕的話 那就說明是天意 是我們跟 ...
哎呀俾你教育返轉頭添
不過你講得都有道理... 只係surprise 好似你老公咁傳統o既男仕傳宗按代o係佢心目中居然係可有可無?
或者可以用用你個"低概率的順其自然方法" 餐餐唔係口爆就顏射爽死果條友啦

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 19:09 發表 查看引用來源

應該是第三到四次左右吧
他是這樣的 比較大男人主義 覺得女性侍候男人是天職 疼痛嘛 女生構造與生俱來的 忍一忍就好
但大男人也有好的一面 他非常仗義 非常有擔當 說過幫人的事哪怕上刀山下火海也會說到做到
可能 ...
好囉喎你 係咁blowjob queen blowjob queen 咁叫!
撇開人數唔計, 我唔覺得你幫人blowjob 次數少得過我幾多囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 00:16 發表 查看引用來源
咁好多女仔都唔鐘意用套!😉
用套有用套好處o既

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:38 發表 查看引用來源
咁你老公咪仲爽!😉
都係果個心理vs生理刺激o既問題啦
當然, 如果前一秒仲被人瘋狂咁插插插, 忽然之間咩都冇晒 (因為佢抽o左出o黎射嘴/ 面), 係會感覺怪怪o既,
尤其是自己都差唔多高潮或者高潮緊仲慘
呢個講緊係生理上o既快感

但係心理上, 有時候好似演緊女優咁俾人插到上氣不接下氣跟住再噴一嘴(或者一臉)精液, 又係另一種滋味

折衝o既辦法其實都有o既, 就係插完之後口爆或者顏射果陣繼續用手捽,
我地規矩只有訂明俾籐條打緊果陣唔準自捽因為要更好咁感受疼痛,
其他時段並無限制

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-16 06:32 發表 查看引用來源

用套有用套好處o既
之唔係又拍AV 囉
做完之後將入面d 精倒返落自己面上或者口入面
感覺勁勁勁淫 同埋陣味好d 濃烈過就咁口爆好多o架

就算唔係咁玩都可以插得安心d

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 08:53 發表 查看引用來源

沒有誰征服誰的吧... 只是我覺得 如果不是很清楚這個人性格的全部
只看到他強硬霸道 在床上不顧女生感受等等這些行為 不一定會如此心甘情願的順從他
總會覺得這個人很壞 憑什麼要對他這麼好

但是了解多了  ...
甜到呢~~~
搞到人地愈來愈想做男人, 做你老公

前往最後回覆