[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
18  23.5k

稟娘娘,小弟流程交代如下:

• 狗公時代流程:愛撫 → 口交/69 → 各式另類體位 (譬如錫條女對腿、腳) → 插入(有套) → 顏射 → 小休/傾計  → 再愛撫再口交再插入 → 第二次體外射精 → 加時前小休  → 再插入 → 第三次體外或體內射精(視乎精液存量而定 ) → 沖涼(有時唔沖)瞓覺😴 → 早上再追加一Q

• 婚後正常workflow:愛撫 → 口交/69 → 情趣體位 → 插入 → 大量顏射 → 小休/傾計  → 再插入 → 二次顏射

• 子作流程:愛撫 → 插入 → 中出 → 躺平收工

• 狗公再戰江湖流程(籌備中 ):愛撫 → 口交/69 → 各式體位 → 加姦插入 → 半外半中出 → 欣賞流沙忌廉批🥧 (睇摸聞舐)→ 開心又一單 👌

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 12:05 PM 發表 查看引用來源
師兄好詳盡呀!似乎師兄準備重從江湖!😬
好嘅,C兄,期待中!江湖見。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-6-15 12:29 PM 發表 查看引用來源

師兄你的流程非常SOP。
係咪好正經好具體呢?

費事被阿蛇X啦。

想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以為咗放心中出走去結紮。

我覺得...如果冇中出過條女,會好似未真正屌過條女咁。唔知有冇C兄有類似嘅諗法?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 01:14 PM 發表 查看引用來源

....... 詳盡係幾詳盡, 不過由狗公時代去到子作流程忽然覺得有d 唏噓...
雖然話從生物學角度講, 性交係用o黎繁殖, 理論上唔可以話係錯, 但搞o野搞o左咁多年都係為happy嘛
好難想像插插插中出收工係咩景況   ...
因為子作流程嘅重點就係傳宗接代。係一件嚴肅(而且有壓力)嘅行為。以生仔為主,享樂次要。所以,正經做愛,少玩花臣(譬如SM!),係正路。

聽講有啲夫婦甚至會精心計算日子,擇定「好日」先行埋,為咗可以一擊即中,或者搏生仔(或女)。呢啲老土嘢(譬如禁慾養精),小弟自己都經歷過唔少。

阿蛇似乎擔心婚後同大王激情(尤其係性方面嘅激情?)會減退咗?唉,我都明白。但喂,呢樣嘢查實冇得擔心個喎。因為根本係現實嚟,正如人會死一樣,係無可避免!唯有誠實面對。

我個人覺得,激情減退咗唔代表做愛會馬虎了事,又或者冇咁「濃密」。好似,小弟每次同老婆做愛,仍有心跳感覺。只不過小弟清楚,嗰種感覺,同扑緊一條新女嘅心跳感覺並唔一樣。

Off topic,如果大王有朝一日學小弟玩「狗公出山」,你會點做?發爛渣?定忍佢?請認真思考作答。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-15 02:17 PM 發表 查看引用來源

未正式開始 (即係中出)
其實就算唔係今日呢個post 我一路都係十五十六囉, 永遠好似未玩夠咁
仲未捨得同二人世界講bye bye
小弟以前信奉「有仔趁嫩生」。先苦後甜好似抵玩啲。等個仔大個咗,又可以雙劍合璧,一齊外出覓食(如果狗仔守得密)!

引用:
原帖由 kensen 於 2021-6-15 02:30 PM 發表 查看引用來源
之前條女好鐘意我唔帶套,要中出佢.
佢話我係佢身入面射的時候,佢係最敏感.佢J條佢入面係咁跳動,令到佢好HIGH.
小弟都有過類似經驗。某散餐妹主動話自己安全期,想試吓被人中出。我諗應該係佢啱啱M完發緊情,理智完全喪失。

我當時on99拒絕咗,以為好型(查實只係驚意外出事),成為一個永久嘅遺憾。唉,有得中出唔中,慘過敗家。

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2021-6-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

因為在雄性角度來講,中出(兼流出)會有一種佔有慾嘅成就感。
因為技術上,未中出 = 未播種 = 未完成交配 = 條女未被完全征服。

我認為男人鍾意睇流沙飽,係想睇番條女被你「侵犯」咗嘅證據。

呢個係小弟過去幾年嘅覺悟。以前蠢咗,淨係識玩顏射。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 03:28 PM 發表 查看引用來源
呵呵又有新題目了? 妳看來挺空閒的 ...
最近嘗試了給他肛交 給他深喉口交
用雙腳給他高潮還在練習中... 都是自己想給他的新嘗試 他倒沒有提出過 ...
咁,閒人梗係會有空閒時間嘅。

Whoa,肛交?C姐又進步了。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 04:24 PM 發表 查看引用來源

沒有
反正他也不在意這個 好像更鍾情於口爆和看著自己的精液被吞下
似乎同未開竅前嘅小弟一樣。

而開竅只係遲早。一開竅就會開始要求中出。

甚至終極嘅全穴中出。

前往最後回覆